Neler Yeni

Anakart kasaya uymuyor

Maethril_

80+ Bronze
Merhaba, anakartım (MSI B660M Bazooka) ATX kasam ise MSI Mag FOrge 112R) ATX olduğu için yükseltme vidaları ATX şeklinde gelmişti. Kasadaki o yükseltme vidalarını söküp mATX formuna getirecektim fakat sökemedim. Ben de kasanın yanında yedek gelen diğer yükseltme vidalarını mATX şeklinde taktım. (yani kasadaki hazır gelen ATX formundaki vidalari sökmeden mATX formuna getirmek için ek vida taktım)
Anakartı zar zor oturttum ama sol tarafından bastırınca biraz oynuyor yani tam oturmadı. Bunun sebebi o sökmediğim ATX formundaki vidalar yüzünden olabilir mi?

Ekler

• 20221224_193207.jpg
    20221224_193207.jpg
    2.6 MB · Hit: 45

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Merhaba, anakartım (MSI B660M Bazooka) ATX kasam ise MSI Mag FOrge 112R) ATX olduğu için yükseltme vidaları ATX şeklinde gelmişti. Kasadaki o yükseltme vidalarını söküp mATX formuna getirecektim fakat sökemedim. Ben de kasanın yanında yedek gelen diğer yükseltme vidalarını mATX şeklinde taktım. (yani kasadaki hazır gelen ATX formundaki vidalari sökmeden mATX formuna getirmek için ek vida taktım)
Anakartı zar zor oturttum ama sol tarafından bastırınca biraz oynuyor yani tam oturmadı. Bunun sebebi o sökmediğim ATX formundaki vidalar yüzünden olabilir mi?
Sokmeme nedenin nedir?

Maethril_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Sökecek şey yok ne şapka ne alyan. Penseylede giriştim çıkmadı. Eğer o yamukluk ilerde sorun olacaksa şapka alırım biyerden.
Tam bilmiyorum ama olabilir. Bi dene bence

Top Bottom