Anakart kendini kitledi

usb portunu kontrol eden çip ısınıyor mu pc açıkken ona bak ama usbye klavye falan tak
Denedim her tùrlù olmuyor
Aklıma ama bugün bir şey geldi hocam geçenlerde olaydan 1 2 hafta önce kasanın power tuşu bozuldu reset duşuna aktardım bende hafif yamuktu ordaki pinler birbirine değme şansı vardı onla alakalı olabilir mi

Denedim her tùrlù olmuyor
Aklıma ama bugün bir şey geldi hocam geçenlerde olaydan 1 2 hafta önce kasanın power tuşu bozuldu reset duşuna aktardım bende hafif yamuktu ordaki pinler birbirine değme şansı vardı onla alakalı olabilir mi
hayır olamaz çünkü pc zaten o pinler kısa devre olunca açılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısa devre ediyor olsalardı pc bazen durduk yere açılırdı

istersen bi cmos reset dene ara sıra durduk yere bios ayarları bozuluyor ondan olabilir

hayır olamaz çünkü pc zaten o pinler kısa devre olunca açılıyor

kısa devre ediyor olsalardı pc bazen durduk yere açılırdı

istersen bi cmos reset dene ara sıra durduk yere bios ayarları bozuluyor ondan olabilir
Hocam denedim olmuyor gibi çokta bütçem yok ne anakart önerirsiniz max 2.5 filan

Hocam denedim olmuyor gibi çokta bütçem yok ne anakart önerirsiniz max 2.5 filan
Bence hemen yenisini bakma garantisi yoksa elektronikçilere veya bilgisayarcılara götür onlar yapabilir olmazsa b450m-hdv model anakart alabilirsin

Bence hemen yenisini bakma garantisi yoksa elektronikçilere veya bilgisayarcılara götür onlar yapabilir olmazsa b450m-hdv model anakart alabilirsin
Bende öyle dusundum ancak yakın çevrede yeni taşindiğim yerdeki bilgisayarcilar yapmiyor kime sorsamda 1.5 2 fiyat veriyo yeni anakart almak daha mantikli geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,256
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri