Çözüldü✓ Anakart kırmızı sarı ışık yanıyor

ipkiwa

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar anakartta kırmizı ve sarı ışık yanıyor ekran gelmiyor sistemi daha yeni alıp kurdum

Senin anakart GSli olmuş usta.
Şaka bir yana RAM bozuk olabilir. Çift modülse tek tek takarak dene. CMOS reset dene.

GS'lisin sandım gurur duyacaktım. Büyük ihtimalle ekran kartın veya ram'lerin statik yaptı temizledin mi hiç?

biosa gir, xmp ayarlarına bak.
Hocam açmiyorki biosa girermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekrana birsey gelmiyor bios tusuna basarsam acarmi

Senin anakart GSli olmuş usta.
Şaka bir yana RAM bozuk olabilir. Çift modülse tek tek takarak dene. CMOS reset dene.
Hocam sistemi yeni dizdim nasil oluyor ram slotu 2 tane 2 sinede takıp deniyorum yok

ekrana hiç mi bir şey gelmiyor yoksa önce gelecek gibi olup sonra hiç mi gelmiyor?

Yeni aldın diye RAM bozuk gelmeyecek diye bir kaide yok. Genelde RAM arızası olur bu iki ışık. RAMleri tek tek takarak dene. (önce birini tak. açılmazsa öbürünü dene.)

Yeni aldın diye RAM bozuk gelmeyecek diye bir kaide yok. Genelde RAM arızası olur bu iki ışık. RAMleri tek tek takarak dene. (önce birini tak. açılmazsa öbürünü dene.)
Tek ramim var

Hocam ilkde bi tekrar yaptı 2. Slota takmıştım açılmadi ramin yerini değiştiriyim dedim ilk slota taktım acıldı bios ayarlarini yapiyim derken amd expo 1 e tıkladim kapattim kaydedip windows kurmak icin tekrar açmak istedigimde acılmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,042
Üyeler
186,005
Son üye
mehmetnizam84
Geri