Rami tak çıkar yaptim defalarcaherhangi bir şey takılmamış olabilir
ekran kartına da bak, ram oturmamış olabilir kulakçığında ona bakRami tak çıkar yaptim defalarca
Ram iyice oturuyo kulakcigi tam kapanıyoekran kartına da bak, ram oturmamış olabilir kulakçığında ona bak
biosa gir, xmp ayarlarına bak.Ram iyice oturuyo kulakcigi tam kapanıyo
Yanan ışıklarım yanındada cpu ve dram yazıyor
Hocam açmiyorki biosa girermibiosa gir, xmp ayarlarına bak.
Hocam sistemi yeni dizdim nasil oluyor ram slotu 2 tane 2 sinede takıp deniyorum yokSenin anakart GSli olmuş usta.
Şaka bir yana RAM bozuk olabilir. Çift modülse tek tek takarak dene. CMOS reset dene.
Monitörü ac kapa yapınca tuşundan display port bagli degil diyor siyah oluyo tekrarekrana hiç mi bir şey gelmiyor yoksa önce gelecek gibi olup sonra hiç mi gelmiyor?
Tek ramim varYeni aldın diye RAM bozuk gelmeyecek diye bir kaide yok. Genelde RAM arızası olur bu iki ışık. RAMleri tek tek takarak dene. (önce birini tak. açılmazsa öbürünü dene.)
Hocam ilkde bi tekrar yaptı 2. Slota takmıştım açılmadi ramin yerini değiştiriyim dedim ilk slota taktım acıldı bios ayarlarini yapiyim derken amd expo 1 e tıkladim kapattim kaydedip windows kurmak icin tekrar açmak istedigimde acılmadıYeni aldın diye RAM bozuk gelmeyecek diye bir kaide yok. Genelde RAM arızası olur bu iki ışık. RAMleri tek tek takarak dene. (önce birini tak. açılmazsa öbürünü dene.)