Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart kırmızı sarı ışık yanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Merlin

ipkiwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora
Hocam şimdi cmos mu bios pilimi en sonki bilgisayarımda anakartım yanmıştı travma olmasın birdaha

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Ahmet Hakan
Hocam şimdi cmos mu bios pilimi en sonki bilgisayarımda anakartım yanmıştı travma olmasın birdaha
Dostum sana anakartın kılavuzundan bilgi paylaşıyorum. O iki pine pcde güç yokken 5-10 saniye tornavida değdireceksin sadece. Ne olabilir en kötü :D

ipkiwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora
Dostum sana anakartın kılavuzundan bilgi paylaşıyorum. O iki pine pcde güç yokken 5-10 saniye tornavida değdireceksin sadece. Ne olabilir en kötü :D
Tamam hocam sağolun sabah işe gitmeden gündüz gözü ile yapacagım yazarım sonuçları inşallah olur size çok büyuk dua ederim aylardır pc almak istiyordum hevesim çok kaçtı şuanda inşallah düzelir

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Ahmet Hakan
Tamam hocam sağolun sabah işe gitmeden gündüz gözü ile yapacagım yazarım sonuçları inşallah olur size çok büyuk dua ederim aylardır pc almak istiyordum hevesim çok kaçtı şuanda inşallah düzelir
1736289508900.png

Dert etme en kötü RAM değişirsin düzelir bence. Resimde PCIe 3.0 x1 yazan yazının sağında JBAT 1 yazan yazının altında yan yana iki pin var. Onlar
1736289651464.png

ipkiwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora
Alıntıyı görüntüle
Dert etme en kötü RAM değişirsin düzelir bence. Resimde PCIe 3.0 x1 yazan yazının sağında JBAT 1 yazan yan yana iki pin var. Onlar
Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkur ederim hocam baktım az once gündüz yapacağım sıkıntı var isede sadece ramde vardır dimi diger parcalarda yoktur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Dert etme en kötü RAM değişirsin düzelir bence. Resimde PCIe 3.0 x1 yazan yazının sağında JBAT 1 yazan yazının altında yan yana iki pin var. Onlar
Alıntıyı görüntüle
Hocam aslında benim hatam sabırsızlık yaptım birdahaki maaşi bekleyip 4070 ti superli hazir sistem siparis edicektim direk dayanamadim gittim aldım direk evde kurulum yaptım akılsız başın cezasını cebim
çekmez umarım

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Ahmet Hakan
Çok teşekkur ederim hocam baktım az once gündüz yapacağım sıkıntı var isede sadece ramde vardır dimi diger parcalarda yoktur
Benzer bir hatayı kuzenimin kasasını toplarken almıştım. RAM çıkmıştı sorun. Kesin RAMdendir diyemem ama sen bir denersin imkanın varsa. Ödünç RAM alabileceğin bir arkadaşın vardır umarım (açılmazsa test amaçlı) :D

ipkiwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora
Benzer bir hatayı kuzenimin kasasını toplarken almıştım. RAM çıkmıştı sorun. Kesin RAMdendir diyemem ama sen bir denersin imkanın varsa. Ödünç RAM alabileceğin bir arkadaşın vardır umarım :D
Eski ramım var ddr4 o olurmu deniyim mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Merlin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aslında benim hatam sabırsızlık yaptım birdahaki maaşi bekleyip 4070 ti superli hazir sistem siparis edicektim direk dayanamadim gittim aldım direk evde kurulum yaptım akılsız başın cezasını cebim
çekmez umarım
Arkadaşın dediği gibi hocam ram ve anakart uyumlu mu baktınız mı

ipkiwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bora
Arkadaşın dediği gibi hocam ram ve anakart uyumlu mu baktınız mı
hocam uyumlu mu? bilmiyorum ben pek anlamıyorum açıkcası itopyaya gittim bugün istedigim seyleri soyledim onlar ayarladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Merlin
hocam uyumlu mu? bilmiyorum ben pek anlamıyorum açıkcası itopyaya gittim bugün istedigim seyleri soyledim onlar ayarladı
Hocam ramin kodu oluyor onu anakartın uyumluluk kısmından bakın ayrıca sistemi kaça aldınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,954
Üyeler
164,756
Son üye
alp3rr
Top Bottom