Dosyaların bi görüntüsünü atar mısınızİyi akşamlar ben anakartıma ait lan driverını yükledim Dosyayı açtığımda içinde bir sürü şey olduğunu gördüm. Bundan sonra nasıl yol izlemeliyim? Anakart Msi H510M-A PRO
Lan driveri diyor. Onların olur.Hocam anakartarın genelde driver ı olmaz bios güncellemesi ve chipset güncellemesi yapabilirsiniz
Autorun dosyasını çalıştırmanız gerekiyorAlıntıyı görüntüle
bu eski bilgisayarımdan burda dosyayı indirdim. yeni pcye atacağım
Bundan bahsediyordum driver yüklerken genelde bu tarz güncellemeler yapılıyor genel bir "Anakart Driver'ı" olmuyor.Lan driveri diyor. Onların olur.
Dosyada setup olması lazım onu tıklayarak kurulum başlar. Siteden indirin ve kurun.
Hocam zaten "LAN" driverinden bahsediyorBundan bahsediyordum driver yüklerken genelde bu tarz güncellemeler yapılıyor genel bir "Anakart Driver'ı" olmuyor.Alıntıyı görüntüle
aa pardon bende lan yazınca hakaret anlamında sandımHocam zaten "LAN" driverinden bahsediyor
Olur böyle şeyleraa pardon bende lan yazınca hakaret anlamında sandım![]()
Başlıktaki lan yazısını görmedim sizin yazdığınızı hakaret sandım dalgınlığıma geldi.@Birol Azak albiraz lazım olur.
"Anakart lan drıverını kurma" konu başlığı bu. Sanki burada anakart driverinden bahsetmiyo. Anakart lan driverinden bahsediyor.
Nede yanlış anlaşılmaya müsait bir kelime gerçekten.Başlıktaki lan yazısını görmedim sizin yazdığınızı hakaret sandım dalgınlığıma geldi.