Açılırken Windows logosumu geliyor sadece.Arkadaşlar ekrana ne bios geliyor ne de anakart logosu geliyor biosa kesinlikle giremiyorum napacağım ?
Asus mu anakart.Arkadaşlar ekrana ne bios geliyor ne de anakart logosu geliyor biosa kesinlikle giremiyorum napacağım ?
shift yeniden başlat yapıyorsunuz gelişmiş seçenekler uefi yazılım ayarları yeniden başlat, quick boot kapatıp f10 atıp resetliyorsunuzArkadaşlar ekrana ne bios geliyor ne de anakart logosu geliyor biosa kesinlikle giremiyorum napacağım ?
Hiç biri işe yaramadı hocam.shift yeniden başlat yapıyorsunuz gelişmiş seçenekler uefi yazılım ayarları yeniden başlat, quick boot kapatıp f10 atıp resetliyorsunuz
msiAsus mu anakart.
emin misiniz hocam quick boot kapattığınıza?Hiç biri işe yaramadı hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi
hocam yeniden başlat tuşuna shifte basılı tutarak yapacaksınız, quick boot açıksa farklı şekilde biosa giremiyorsunuz zatenHocam shift ile yeniden başlatınca ekrana hiç bir şey gelmiyor
işletim sisteminiz ne?Hocam shift ile yeniden başlatınca ekrana hiç bir şey gelmiyor
W11 işletim sistemim shift ile baslatınca da giremiyorum.hocam yeniden başlat tuşuna shifte basılı tutarak yapacaksınız, quick boot açıksa farklı şekilde biosa giremiyorsunuz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
işletim sisteminiz ne?
Windows 11 den ayarlara gel güncelleştirme ve güvenliğe gel kurtarma kısmına gel gelişmiş başlangıç altında şimdi yeniden başlat yazıyor ona tıkla haber ver.W11 işletim sistemim shift ile baslatınca da giremiyorum.
Yok hocam bu da olmuyor bunuda denedimWindows 11 den ayarlara gel güncelleştirme ve güvenliğe gel kurtarma kısmına gel gelişmiş başlangıç altında şimdi yeniden başlat yazıyor ona tıkla haber ver.