Neler Yeni

anakart mı alayım işlemci mi

flory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Herkese merhaba. Benim G45 775 soket anakartım var. İşlemcim de Quad 8400. rezalet ve iğrenç bir işlemci. Ekran kartım ise ASUS R9 270. çok iyi olmasa da çoğu oyunu açıyor ve işlemcim ile felaket derece de darboğaz yapıyor. RAM ise 4. ben öğrenci olduğum için harçlıklarımı biriktirip anakart işlemci anakart aldığım için de RAM almam gerek. Bunların hepsi 2.el ve yine de 600 700 TL tutucak ben de bu parayı biriktirene kadar 3 ay kadar sürer yüksek ihtimal. Ama bende Valorant gibi oyunları kasmadan oynamak istiyorum. Ekran kartımı kullanmak istiyorum. Artık sizce 775 soket işlemci mi almam gerek direk yoksa paramı biriktirip 3 ay sonra X3440 8 GB RAM ve H55 anakart mı alayım? Çok uzun oldu şimdiden teşekkür ederim. eğer işlemci derseniz öneri yapın

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
darboğaz varmış işlemci almak daha mantıklı olur

flory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
darboğaz varmış işlemci almak daha mantıklı olur
hocam para biriktirip ram anakart işlemcimi yoksa direk işlemci mi alayım işlemci derseniz hangisini alayım 2.el alıcam maks bütçe 300

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
anakartınız gerçekten sıkıntılı ama bütçeniz dar anakart almak işlemciye göre sabrederseniz biraz daha avantajlı olabilir en iyisi beklemek istiyorsanız(sizin için en iyisi olur) anakart değiştirin işlemci değiştirmeyi düşündüm biraz ama o anakart zaten bir tık sıkıntılı ve oldukça eski

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
umut şahin
Herkese merhaba. Benim G45 775 soket anakartım var. İşlemcim de Quad 8400. rezalet ve iğrenç bir işlemci. Ekran kartım ise ASUS R9 270. çok iyi olmasa da çoğu oyunu açıyor ve işlemcim ile felaket derece de darboğaz yapıyor. RAM ise 4. ben öğrenci olduğum için harçlıklarımı biriktirip anakart işlemci anakart aldığım için de RAM almam gerek. Bunların hepsi 2.el ve yine de 600 700 TL tutucak ben de bu parayı biriktirene kadar 3 ay kadar sürer yüksek ihtimal. Ama bende Valorant gibi oyunları kasmadan oynamak istiyorum. Ekran kartımı kullanmak istiyorum. Artık sizce 775 soket işlemci mi almam gerek direk yoksa paramı biriktirip 3 ay sonra X3440 8 GB RAM ve H55 anakart mı alayım? Çok uzun oldu şimdiden teşekkür ederim. eğer işlemci derseniz öneri yapın
knkm galiba g45 anakartlara modlu bioslar oluyor istersen bi bak en azından anakarta para vermezsin

Top Bottom