Neler Yeni

Anakart montajı için 400 tl iyi midir?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Arkadaşlar merhaba dünkü konuda 1500 tl isteyen yerden sonra baya araştırdım megersem evimin iki dk ilerisinde bir bilgisayarci varmış 400 tl istedi montaj+macun ücreti olarak istedi sizce fiyat nasıl?

Mr.White

80+ Bronze
Bilgisyarı mı toplayacak yoksa sadece anakartı montajlayıp işlemci takıp macun mu sürecek?

cornlov

80+ Bronze
1500 lira isteyen yer (Temsili):
"Kardeşim, işlemci fanın kasaya sığmadı. Ama merak etme hallettim."
IMG_20240213_092719.jpg

Şaka bir yana, bilmediğin bir yere gitmeni önermem. Geçmişte bu hatayı yaptım. Birinde bilgisayarcı kasanın camını kırdı. "Sağlık olsun" dedi. İkinci seferde kasamın önü komple kırıldı (abi ne yaptın sen, nasıl becerdin yere mi attın?! Camdan mı fırlattın!?!)
Bantlayıp kullanmaya devam ettim. Şimdi kırılacaksa en azından ben kırayım diyorum. Geçen aylarda ekran kartımın termal macunu nu değiştirmem gerekiyordu. Üşenmedim tek tek parçaladım tertemiz yaptım. Bilgisayarcıya gitseydim, "Kardeş sen yabancı değilsin 1000 liraya hallederiz" diyip üzerine dandik diş macunundan bozma macunu sürüp daha beter edeceklerine eminim. Bayağı bir dolmuşum yazmadan durduramadım kendimi.

Not; İşini iyi yapan tüm işçilerimize saygı duyuyorum, ama "kimi yolsak bugün bee" diyen çakallardan nefret ediyorum.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisyarı mı toplayacak yoksa sadece anakartı montajlayıp işlemci takıp macun mu sürecek?
Sadece Anakarti sokecek yenisini takacak ve macun surecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

1500 lira isteyen yer (Temsili):
"Kardeşim, işlemci fanın kasaya sığmadı. Ama merak etme hallettim."
Alıntıyı görüntüle

Şaka bir yana, bilmediğin bir yere gitmeni önermem. Geçmişte bu hatayı yaptım. Birinde bilgisayarcı kasanın camını kırdı. "Sağlık olsun" dedi. İkinci seferde kasamın önü komple kırıldı (abi ne yaptın sen, nasıl becerdin yere mi attın?! Camdan mı fırlattın!?!)
Bantlayıp kullanmaya devam ettim. Şimdi kırılacaksa en azından ben kırayım diyorum. Geçen aylarda ekran kartımın termal macunu nu değiştirmem gerekiyordu. Üşenmedim tek tek parçaladım tertemiz yaptım. Bilgisayarcıya gitseydim, "Kardeş sen yabancı değilsin 1000 liraya hallederiz" diyip üzerine dandik diş macunundan bozma macunu sürüp daha beter edeceklerine eminim. Bayağı bir dolmuşum yazmadan durduramadım kendimi.

Not; İşini iyi yapan tüm işçilerimize saygı duyuyorum, ama "kimi yolsak bugün bee" diyen çakallardan nefrer ediyorum.
Hocam bende onu düşünüp 1500 tllik yere götürüp yaptiracaktim en azından pahalı iyidir diye yorumlarida çok iyi ancak 1500 butcemi aşıyor bende buraya vereceğim az yorum var ama kötü yorum yok ve bildiğim yer kendim yapmaya gelirsek ilk sistemim 1 ay oldu alalı kendim yapamam ekran kartını takarken bile yarim saatim gitti elim ayağım titredi.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Taksim Delisi Cenk

Hocam bende onu düşünüp 1500 tllik yere götürüp yaptiracaktim en azından pahalı iyidir diye yorumlarida çok iyi ancak 1500 butcemi aşıyor bende buraya vereceğim az yorum var ama kötü yorum yok ve bildiğim yer kendim yapmaya gelirsek ilk sistemim 1 ay oldu alalı kendim yapamam ekran kartını takarken bile yarim saatim gitti elim ayağım titredi.
nerede yaşıyorsun.Aslında buradan yakın biri varsa bir çay ikram edersin değiştirecek mutlaka çıkar.
Şahsen istanbul-sultanbeylide yaşıyorum.yakınsan ben değişirim

Mr.White

80+ Bronze
Bence kendin hallet 5 tane vida sıkacak 400tl para alıcak markasız bir macun sürecek. saçma :D git 200e termal macununu al adam gibi sür, montajını yaparsın kolay

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Kanka nerede yaşıyorsun. Yakınsan bana zurna dürüme yaparım :D

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nerede yaşıyorsun.Aslında buradan yakın biri varsa bir çay ikram edersin değiştirecek mutlaka çıkar.
Hocam Ankara'da yaşıyorum bi arkadaş ulaştı şimdi o yapacak bi yemek ismarlarim kendisine kendimde termal macun alacağım şimdi rica etsem kaliteli bi macun önerir misiniz? parası farketmez

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
bende yardımcı olabilirim istanbul ümraniye

Hocam Ankara'da yaşıyorum bi arkadaş ulaştı şimdi o yapacak bi yemek ismarlarim kendisine kendimde termal macun alacağım şimdi rica etsem kaliteli bi macun önerir misiniz? parası farketmez
yeni bir konu aç hocam ordan bakalım

ConquerorXIV

80+ Gold

Iyi macun sürecekse olabilir

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Taksim Delisi Cenk
Top Bottom