Yardım Anakart montajı için yardım eder misiniz

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
987
Merhaba arkadaşlar
anakartı takacağım ama bu kapağı ilk kasaya mı takıp sonra mı anakartı takmam gerek yoksa ilk anakarta sonra anakartla birlikte mi kasaya takmam gerek çünkü şuan resimdeki gibi küçük çıkıntılar kaldı sanki doğru değilmiş gibime geldi onları büküp anakarta mı sıkıştırmam gerek umarım anlatabilmişimdir

Ekler

• 20220728_133519.jpg
    20220728_133519.jpg
    2.7 MB · Hit: 36
Şey şuan sana yardimci olamam ben hiç böyle takmadim ama kasa modelini girirsen büyük ihtimalle youtube üzerinden yabancı kanallarin yaptigi küçük sistemlerin montaji vardir bakmani tavsiye ederim

Şey şuan sana yardimci olamam ben hiç böyle takmadim ama kasa modelini girirsen büyük ihtimalle youtube üzerinden yabancı kanallarin yaptigi küçük sistemlerin montaji vardir bakmani tavsiye ederim
baktım ama anlaşılır bir şey bulamadım hala bakmaya devam ediyorum

Merhaba arkadaşlar
anakartı takacağım ama bu kapağı ilk kasaya mı takıp sonra mı anakartı takmam gerek yoksa ilk anakarta sonra anakartla birlikte mi kasaya takmam gerek çünkü şuan resimdeki gibi küçük çıkıntılar kaldı sanki doğru değilmiş gibime geldi onları büküp anakarta mı sıkıştırmam gerek umarım anlatabilmişimdir
Ben bir problem göremedim hocam fotoğrafta yanlış bilgi vermek istemem ama doğru takılmıl gibi görünüyor.

Ben bir problem göremedim hocam fotoğrafta yanlış bilgi vermek istemem ama doğru takılmıl gibi görünüyor.
resimde okla gösterdiğim çıkıntılar saçma durmuyor mu sanki içeri bükülecekmiş gibi ama emin olamadım ben de öyle mi diye

Arka plakayı kasanın iç kısmından taktın değil mi dışarıdan değil

Merhaba arkadaşlar
Önce o aparat kasaya takılıyor. Bu arada o çıkıntılar normal.

Dert edecek bir şey yok o zaman. Takılan şeyleri engellemiyorsa bir sorun yok.

bir de şu pulları anakart vidalarını takarken mi kullanmam gerekiyor

Ekler

• 16590059003366269228347199547025.jpg
    16590059003366269228347199547025.jpg
    1.1 MB · Hit: 18
Öyledir muhtemelen. Bende böyle bir şey çıkmadı ama takılabilecek başka bir yer de yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,729
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri