Neler Yeni

Yardım Anakart olmadan Fanlar çalışır mı ?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Sadece PSUyu çalıştırmak için 24pin yuvasındaki iki girişe bir tel ile kısa devre yaparak psu fanını çalıştırıp psu çalışıyor mu çalışmıyor mu diye fikir veriyordu bize. Fanları molex ile psuya bağlayıp dediğim şekilde çalıştırırsan çalışabilirler belki hiç denemedim ama bu da bir seçenek çok uğraşmamak için

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Buğra
Sadece PSUyu çalıştırmak için 24pin yuvasındaki iki girişe bir tel ile kısa devre yaparak psu fanını çalıştırıp psu çalışıyor mu çalışmıyor mu diye fikir veriyordu bize. Fanları molex ile psuya bağlayıp dediğim şekilde çalıştırırsan çalışabilirler belki hiç denemedim ama bu da bir seçenek çok uğraşmamak için
hocam aslında sadece rgbler yanıyor mu diye bakmak istedim ama risk almayayım en iyisi

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Buğra
bekle anakartını. hem çalışır rgb neden çalışmasın. belli ki çok anlamıyorsun da, altı üstü rgb için bu kadar uğraşmana değmez.
yani elimden geldiğince uğraşıyorum hocam pc parçalarında bilgim var ama kablolarda bilgim yok sadece 24 pin kablo ekran kartı için 8 pin kablo işlemci ek güç kablosu usb bağlantı kablosu ve güç reset düğmesi bağlantılarını biliyorum başka ne var acaba kablolarda takmam gereken (hdd vs sata ssd kullanmıyorum)

ha bir de cpu fan kablosu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,187
Üyeler
161,966
Son üye
Quaren
Top Bottom