Neler Yeni

Anakart ön panel baglantilari

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Beyler sistemimin galiba ön bagtinlarini yanlis yaptim. Dugmeye basinca tepki falan vermiyor. Netten geldi kendin topladım boyle oldu. Moralim 0 yardimci olurmsunuz?
Basta hddled falan hepsini alltaa gelicek sekilde yaptim sonra kasayi kapatirken bunlar galiba cikmis. Bende fark etmedim deniyorum olmuyordu. Sonra fark ettim bunlar cikmis kendiliginden ve anaksrttaki tellleri yamultmus biraz elimle duzelletim telleri( bir sey varmidir? Calismama vs.) Sonra korktum hic dokunmadim. Giitp takıp denesem olurmu? Birde takmadigim 2 tane kablo var ya fanlarin ya da on panelden 2 tane kablo var fotolari alltta bunlari nereye takicam ve ne bunlar ? Arkadaslar yardiminiziza ihtihayicam. Isterseniz dc veya tel verebilriim. Tessekkurler ( işteyim gec cevap verebilrim)

Ekler

• 20200923_175641.jpg
    20200923_175641.jpg
    1.5 MB · Hit: 48
  • 20200923_175513.jpg
    20200923_175513.jpg
    1.5 MB · Hit: 64

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sen git her şeyi yaz, anakartının modelini yazma, güzel.
Birde takmadigim 2 tane kablo var ya fanlarin ya da on panelden 2 tane kablo var fotolari alltta bunlari nereye takicam ve ne bunlar ? Arkadaslar yardiminiziza ihtihayicam. Isterseniz dc veya tel verebilriim. Tessekkurler ( işteyim gec cevap verebilrim)
İlk fotoğraftaki kablo ARGB kablosu, takmak zorunda değilsin, kasanın da marka modelini söyle.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen git her şeyi yaz, anakartının modelini yazma, güzel.

İlk fotoğraftaki kablo ARGB kablosu, takmak zorunda değilsin, kasanın da marka modelini söyle.
B450m s2h gametech galaxy isteyim bir taraftan makineyi kontrol ediyoum bir taraftan yaziyorum kb unutmusum bunlari.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B450m s2h gametech galaxy isteyim bir taraftan makineyi kontrol ediyoum bir taraftan yaziyorum kb unutmusum bunlari.
Ön panel bağlantılarını şu diyagrama göre yap.
1600900731155.png

Attığın ilk fotoğraftaki kabloyu anakartına takma imkanın yok, B450M S2H'de ARGB girişi yok.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hmm peki RGB kontrolcusune de baglanmiyor ilk kablo?
Kasadaki fanların konnektörü nasıl şekilde ki? O tür kasalarda fanların konnektörü başka oluyor, 6 pinli gibi mesela.
ARGB kablosu büyük bir ihtimalle kontrolcüden geliyor anakartına takmak için, sen de takamayacağın için kalacak öyle.
Ve 2. Kablo hakkinda bir bilgin varmi?
İkincisi de ARGB kablosu, ama GIGABYTE'ın bazı anakartlarında oluyor o konnektör, aynı işlev.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Kasadaki fanların konnektörü nasıl şekilde ki? O tür kasalarda fanların konnektörü başka oluyor, 6 pinli gibi mesela.
ARGB kablosu büyük bir ihtimalle kontrolcüden geliyor anakartına takmak için, sen de takamayacağın için kalacak öyle.

İkincisi de ARGB kablosu, ama GIGABYTE'ın bazı anakartlarında oluyor o konnektör, aynı işlev.
Tamamdir yarin denicem insallah yanlis bir sey yapmam eyw.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Tamamdir yarin denicem insallah yanlis bir sey yapmam eyw.

Aga uyaniksan acil bir bakarmisin?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Şu an buradayım. Ne oldu?
Özelden ulaşabilirdin bu arada :D.
Aga halletim ama sunu fark ettim kablolar arasinda ustunde power sw yazan bir kablo yoktu. 2 tane reset sw var. Birini kasayi gonderen kisi kendisi kontrolcuye baglamis. Digerini de ben anakarttaki power sw kismina taktim. Reset tusuna basinca pc aciliyor. Ama power tusuna basinca herhangi bir sey olmuyor. Acaba adamin kontrolcuye taktigiyla yerlerini degistirip denesem duzelirmi? Ne dusunuyorsun?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Aga halletim ama sunu fark ettim kablolar arasinda ustunde power sw yazan bir kablo yoktu. 2 tane reset sw var. Birini kasayi gonderen kisi kendisi kontrolcuye baglamis. Digerini de ben anakarttaki power sw kismina taktim. Reset tusuna basinca PC aciliyor. Ama power tusuna basinca herhangi bir sey olmuyor. Acaba adamin kontrolcuye taktigiyla yerlerini degistirip denesem duzelirmi? Ne dusunuyorsun?
Nasıl 2 tane reset switch var? PWRSW diye bir şey yok mu?

Top Bottom