- Bütçe
- 7000
İşlemcim amd ryzen 5 5600 erkan kartım rtx 3060 oc kullandığım ana kart gigabyte b-450 yeni anakarta geçmeme gerek varmı varsa öneriniz nedir ? Ayrıca mesh kasa da alıcağım kasa öneriside verirmisiniz
Bi insan hiç okumadan öneri yaparsa nolur özet adamda 5600 var B650 öneriyorsunanakart
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kasa
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra Ä°nce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasa - inventus
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra Ä°nce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasainventus.com.tr
Öneri alabilirmiyim değiştirmem gerekiyormu sence performansda değişiklik olurmuBi insan hiç okumadan öneri yaparsa nolur özet adamda 5600 var B650 öneriyorsun
Yok hocam geçmene gerek yok. En fazla biraz daha bütçeni arttırdıktan sonra DDR5'e geçiş sağlayabilirsin.Öneri alabilirmiyim değiştirmem gerekiyormu sence performansda değişiklik olurmu
Teşekkür ederim mesh kasa alıcam onun için öneriniz varmıYok hocam geçmene gerek yok. En fazla biraz daha bütçeni arttırdıktan sonra DDR5'e geçiş sağlayabilirsin.
Teşekkür ederim mesh kasa alıcam onun için öneriniz varmı
1500 tl olan iyimiş kule tipi soğutucum mevcut ekran kartım rog strix serisi soğutmada sorun olmaz diye düşünüyorum o modelden mi kullanıyorsunuzanakart konusu için çok pardon . attığım kasalara bakabilrsin ama
ben kullanmıyorum. Uygun fiyatlı diye önermiştim.1500 t
1500 TL olan iyimiş kule tipi soğutucum mevcut ekran kartım rog strix serisi soğutmada sorun olmaz diye düşünüyorum o modelden mi kullanıyorsunuz
Gerek yokİşlemcim amd ryzen 5 5600 erkan kartım rtx 3060 oc kullandığım ana kart gigabyte b-450 yeni anakarta geçmeme gerek varmı varsa öneriniz nedir ? Ayrıca mesh kasa da alıcağım kasa öneriside verirmisiniz