Neler Yeni

Anakart pini yamuldu ekran gelmiyor

RuLinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
Bilgisayara ne yaptıysak ekran gelmedi Ram psu ekran kartı değiştirdik vs. Ekrana görüntü gelmedi baktık ki anakart pinlerinden biri yamulmuş o yüzden mi ekrana görüntü gelmiyordu ? Düzeltilebilir mi ve düzelirse ekrana görüntü gelir mi ? Çünkü başka bir yerde sorun gözükmüyor tamirciye götürdüm bir ihtimal dedi o pin düzelirse.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Pin yamulması yüzünden olabilir tabii ki. Anakart üzerinde Debug ışığı var mı CPU ledi yanıyor muydu?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Bilgisayara ne yaptıysak ekran gelmedi Ram psu ekran kartı değiştirdik vs. Ekrana görüntü gelmedi baktık ki anakart pinlerinden biri yamulmuş o yüzden mi ekrana görüntü gelmiyordu ? Düzeltilebilir mi ve düzelirse ekrana görüntü gelir mi ? Çünkü başka bir yerde sorun gözükmüyor tamirciye götürdüm bir ihtimal dedi o pin düzelirse.
anakart üzerinde ez debug ışığında hangisi yanıyordu cpu mu yoksa

RuLinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pin yamulması yüzünden olabilir tabii ki. Anakart üzerinde Debug ışığı var mı CPU ledi yanıyor muydu?
Eski bir pc olduğu için anakartta Led falan yok zaten ben uzaktan baktım tamirci yapiyordu öyle bir ışığa rastlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart üzerinde ez debug ışığında hangisi yanıyordu cpu mu yoksa
Eski bir pc olduğu için anakartta Led falan yok zaten ben uzaktan baktım tamirci yapiyordu öyle bir ışığa rastlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed
Kardeşim pinin kırıldığı yerin fotoğrafını atarsan daha ayrıntılı yardımcı olabilirler.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin

hmm anladım

kendinizde yamuk pini düzeltebilirdiniz

RuLinG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kaan
anlıyorum ancak adam 2 3 kez oynatıp yerini ayarlayacak ona da ne kadar para ister bilemiyorum ama 50tl üzeri verme
Peki düzeltikten sonra ekran gelir mi çünkü diğer hiçbir yerde sorun yok bide duzelsinde 50 tl yi geçse bile veririm

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Eski bir PC olduğunu nasıl bileceğiz tüm sistem özelliklerini yazsan nasıl olur ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,781
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom