Neler Yeni

Anakart Pinleri Yamulmuş Sorun Olur mu?

Brknkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Ankal
20230621_141620.jpg

Arkadaşlar gaming.gen üzerinden toplama sistem almıştım. Bu sisteme kule tipi soğutucu da eklemiştim ama kargoda kule tipi soğutucunun fanı çıkmış. Kasa elime ulaştığında fan aşağıdaydı ve büyük ihtimal kargoda sallana sallana bu pinleri yamulttu. Sistemimde hiçbir sorun yok sorunsuz kullanabiliyorum ancak bu pinlerin yamuk olması ilerde bir sıkıntı çıkarır mı? Onlar ne işe yarıyor gereksizse eğer hiç uğraşmayacağım çünkü şu an teknik desteğe göndersem bayramdan sonrasına kalacak ve sistemsiz kalmak istemiyorum. Bir de bu pinleri elle veya pense yardımıyla düzeltebilir miyim?

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar , SolidWorks , C#,Cs6
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar gaming.gen üzerinden toplama sistem almıştım. Bu sisteme kule tipi soğutucu da eklemiştim ama kargoda kule tipi soğutucunun fanı çıkmış. Kasa elime ulaştığında fan aşağıdaydı ve büyük ihtimal kargoda sallana sallana bu pinleri yamulttu. Sistemimde hiçbir sorun yok sorunsuz kullanabiliyorum ancak bu pinlerin yamuk olması ilerde bir sıkıntı çıkarır mı? Onlar ne işe yarıyor gereksizse eğer hiç uğraşmayacağım çünkü şu an teknik desteğe göndersem bayramdan sonrasına kalacak ve sistemsiz kalmak istemiyorum. Bir de bu pinleri elle veya pense yardımıyla düzeltebilir miyim?
Çok bukmeden hafif parmağınin ucuyla yada kargaburnuyla duzeltebilirsin takacağın sokete girse yeter ama tek hamlede düzeltmeye çalış ileri geri çok fazla bukersen kırılır

Brknkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Ankal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu pinler ne işe yarıyor? Şu anda hiçbir şey takılı değil bunlara eğer gereksizse bunlar zaten hiç uğraşmak istemiyorum.

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Bu pinler ne işe yarıyor? Şu anda hiçbir şey takılı değil bunlara eğer gereksizse bunlar zaten hiç uğraşmak istemiyorum.
Anakartin üstüne bağlanan pinler bı kasa pinleridir bide işlemci fani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartin tam fotosunu atarsan söyleyim hangilerini kullancan

Brknkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkan Ankal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartin üstüne bağlanan pinler bı kasa pinleridir bide işlemci fani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartin tam fotosunu atarsan söyleyim hangilerini kullancan
Hocam yamulan pinler attığım pinler fotoğraftaki. Bunların ne işe yaradığını soruyorum anakartın diğer yerlerinde bir sorun yok ve takılı olması gereken şeyler zaten takılı.

mayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Toltay
İlgilendiği Kategoriler
Hocam yamulan pinler attığım pinler fotoğraftaki. Bunların ne işe yaradığını soruyorum anakartın diğer yerlerinde bir sorun yok ve takılı olması gereken şeyler zaten takılı.
Kasanın fan reset başlat tuşu kabloları var onlar takiliysa ki hazır sistemde takıli gelir o soketleri oynamana gerek yok

Top Bottom