Neler Yeni

Anakart port girişlerine hafif baskı uygulanması

Hitorida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
Bilgisayarım yeni olduğu için biraz takıntılıyım, evet biraz saçma bir konu farkındayım ama mouse kablosunu bağlamaya çalışırken hiç anlamadığım fakat usb portu gibi görünen diğer portlara takmaya çalışıp biraz baskı uyguladım. Bu baskının sonucunda herhangi bir anakart port yuvalarında temazsızlık, yamulma gibi bir sorun ortaya çıkmış olabilir mi? yoksa anakartlar bu tarz şeylere dayanıklı mıdır? muhtemelen bir sakınca yok ama içime kurt düştü...

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tuğra Yıldız
dayaniklidir fakat usb porta girdikten sonra zorlamayalim her seyin bir siniri vardir. takintin icinde buyuk ihtimalle 2 3 haftaya gececektir.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
bazen oyundayken cize cize bile taktıgım oluyo hic bir sıkıntı olacagını sanmıyorum

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
Şuan hangi anakartı kullandığını bilmiyorum. Bu sorunları daha çok dandik anakart markalarında oluyor. Bilindik markalarda bu gibi sorunlar ile karşılaşmassın.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Arda doğan
Çok fazla tak çıkart yaparsan aşınmalar olur bu maddenin her halinde olur birşeyi sürekli tak çıkart yapma haricinde ufak baskılardan bir şey.olmaz punta sistemi gibi hepsi iç içedir usb soketleri ufak baskılarda bir şey olmaz

Top Bottom