- Bütçe
- 70
Asus ve foxconn ddr2 am2+ anakartlar hiçbir slotu ram görmüyor fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor iki anakartta buzzerdan ram sorunu veriyor ramler sorunsuz sizce sorun bios veya çipde mi yoksa işlemcide mi? bioddaysa nasıl çözebilirim
ramlerin yerini değiştirmeyi deneAsus ve foxconn ddr2 am2+ anakartlar hiçbir slotu ram görmüyor fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor iki anakartta buzzerdan ram sorunu veriyor ramler sorunsuz sizce sorun bios veya çipde mi yoksa işlemcide mi? bioddaysa nasıl çözebilirim
ramlerin yerini değiştirmeyi dene
6 7 tane rami her slota tek tek denedim yine aynı malesef
cok fazla kullanmadim ama gündelik kullaniyodum oc felan yapmadim ram degistirdikten sonra olmus olabilir çip sorunu çözülebilir mi pekiHocam ben de bir tane öyle eski bir anakart var ne yaptıysak görüntü alamadık gigabyte marka araştırdım genelde eski oldukları için çip sorunu diyorlar.Anakartlar uzun zamandır kullanılmıyor mu ?
Tabikii tamiri var da yapan kişiyi bulmak zor ben şahsen bulamadım.cok fazla kullanmadim ama gündelik kullaniyodum oc felan yapmadim ram degistirdikten sonra olmus olabilir çip sorunu çözülebilir mi peki