Anakart ram slotu

Alprn0511

80+
Reaksiyon skoru
8
PC topliyicam 16 GB ram fakat 2 ram slotlu anakart yerine 4 almak mantıklı diye düşünüyorum ama fiyat farkı dudak uçuklatiyor nerdeyse sizce hangisi daha mantıklı 2 ram slotlu alırsam bir sıkıntı olurmu

32 gb ram uzun süre yeter 2 yerliler 32 destekliyor bence 2 yeterli

PC topliyicam 16 GB RAM fakat 2 RAM slotlu anakart yerine 4 almak mantıklı diye düşünüyorum ama fiyat farkı dudak uçuklatiyor nerdeyse sizce hangisi daha mantıklı 2 RAM slotlu alırsam bir sıkıntı olurmu
16gb varka tak sonraki zamanda 16daha takarsın 32gb seni çoook uzun süre götürür.Sırf bu yüzden 4 yapmak mantıksız bence

PC topliyicam 16 GB RAM fakat 2 RAM slotlu anakart yerine 4 almak mantıklı diye düşünüyorum ama fiyat farkı dudak uçuklatiyor nerdeyse sizce hangisi daha mantıklı 2 RAM slotlu alırsam bir sıkıntı olurmu
Sistemi güçlendireceğiniz zaman zaten büyük ihtimal işlemciyi değiştirsin bu yüzden de yeni anakart gerekebilir.

16gb varka tak sonraki zamanda 16daha takarsın 32gb seni çoook uzun süre götürür.Sırf bu yüzden 4 yapmak mantıksız bence
Ama 2 ram slotlu kullanmak 10-20 fps gibi farklar ortaya koyuyor o yüzden 8x2 kullanmak istiyorum

Kanka 32gb ram kullanmaya ihtiyaç duyacağın zaman gelene kadar o PC nin değişme zamanı 3 kere falan gelir merak etme . 8 sene sonra lazım olacak bir özellik için para verme , 8 sene sonra o PC artık kullanılmayacak hale gelir zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,592
Üyeler
188,625
Son üye
ali4838
Geri