Bütçe sıkıntı değilde o iki modelden birini alicam kullanmadığım işlemci r7 3800xtBütçe ve kullanıcağın işlemci nedir ? Bunları bilirsek daha iyisin önerebiliriz.
Eminmisin ben anlamıom ona gore alcam sonuçta para 1 kere verilioDostum MAG B550 TOMAHAWK tokatlar, ezer geçer, patoz eder, adamı ayakkabılarıyla yer, yerden yere vurur.
Şaka değil bak ha.
X570-A PRO'daki VRM kalitesi cidden acınası, neden öyle bir anakartta o kadar kötü VRM kalitesi var bilmiyorum.
İşin kötüsü aynı VRM X570-A PRO'da kalmıyor, MPG X570 GAMING EDGE WIFI, MPG X570 GAMING PLUS ve MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI'da da aynı VRM kalitesi var, gerçi buna kalite denebilir mi bilmiyorum .
B450-A PRO MAX'te bile daha iyi VRM var X570-A PRO'dan.
Seçimin MAG B550 TOMAHAWK'tan yana olsun.
Dostum kendimi övmek gibi olsun istemem ama bu forumda anakart konusu açılınca genelde ben etiketlenmiş oluyorum .Eminmisin ben anlamıom ona gore alcam sonuçta para 1 kere verilio
Sana bi liste atcam bi bakarmisin nasıl sistemDostum kendimi övmek gibi olsun istemem ama bu forumda anakart konusu açılınca genelde ben etiketlenmiş oluyorum .
Sana istersen kanıtlarıyla gösterebilirim MAG B550 TOMAHAWK'ın daha iyi olduğunu ama bence pek gerek yok.
Her şey chipsetten ibaret değil, sırf X570 diye o anakartı almak paranı çöpe basket atmakla aynı.
Dostum kendimi övmek gibi olsun istemem ama bu forumda anakart konusu açılınca genelde ben etiketlenmiş oluyorum .
Sana istersen kanıtlarıyla gösterebilirim MAG B550 TOMAHAWK'ın daha iyi olduğunu ama bence pek gerek yok.
Her şey chipsetten ibaret değil, sırf X570 diye o anakartı almak paranı çöpe basket atmakla aynı.
Eksiklikleri var.Sana bi liste atcam bi bakarmisin nasıl sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
3800x olmazmi yaEksiklikleri var.
Bir kere o SSD'yi önermiyorum, çünkü ısınma sorunları var, Reddit'te araştırırsan bulursun, onun yerine SX8200 Pro tercih edebilirsin, veya başka model.
Ryzen 7 3800XT seçmişsin ama içerisinden soğutucu çıkmıyor, neyle soğutmayı düşünüyorsun? Onun yerine Ryzen 7 3700X tercih et, hem aralarında performans olarak çok fark yok, hem de soğutucusu var.
Ekran kartını bu bütçede AMD olmasını hiç ama hiç önermem, birazcık daha koymaya çalışıp RTX 2070 SUPER alabilirsin, ve çok daha güzel olur emin ol.
Hani pek gerek yok, diğer parçalardan da değiştirmen gereken şeyler var, Ryzen 7 3800X birazcık daha pahalı, o yüzden Ryzen 7 3700X daha Fiyat/Performans bu durumda.3800x olmazmi ya
Islemciyi 3800 x olarak değiştirdim ssd ise seagete barracuda yeşil olan m2 ssd 2 tane 500 gbHani pek gerek yok, diğer parçalardan da değiştirmen gereken şeyler var, Ryzen 7 3800X birazcık daha pahalı, o yüzden Ryzen 7 3700X daha Fiyat/Performans bu durumda.
SSD'nin linkini atar mısın?Islemciyi 3800 x olarak değiştirdim ssd ise seagete barracuda yeşil olan m2 ssd 2 tane 500 gb
2070super e çıkacak bütçe yok kiSSD'nin linkini atar mısın?
Bu arada ekran kartını da unutma dediğim gibi, bu bütçeye AMD ekran kartı olmaz.
https://www.qp.com.tr/seagate-barracuda-510-nvme-m-2-2280-ssdSSD'nin linkini atar mısın?
Bu arada ekran kartını da unutma dediğim gibi, bu bütçeye AMD ekran kartı olmaz.