W Weknys 80+ Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 358 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim Efe Atış 4 Şubat 2021 #1 Anakart siparişi veriyorum ve herşeyi doğru girmeme rağmen telefonuma doğrulama kodu gelmiyo ne yapmam lazım
Anakart siparişi veriyorum ve herşeyi doğru girmeme rağmen telefonuma doğrulama kodu gelmiyo ne yapmam lazım
Yunus "Sessiz" 80+ Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 344 Dahası Reaksiyon skoru 271 İsim Yunus Kaplan Discord Sessiz#0307 4 Şubat 2021 #2 Mesajlar bazen geç gelebiliyor. Nereden alıyorsan oranın müşteri hizmetlerini ara ver durumu bildir, sorunu çözerler.
Mesajlar bazen geç gelebiliyor. Nereden alıyorsan oranın müşteri hizmetlerini ara ver durumu bildir, sorunu çözerler.
BurakBrllr 80+ Silver Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 2,481 En İyi Cevap 1 4 Şubat 2021 #3 Weknys yazmış: Anakart siparişi veriyorum ve herşeyi doğru girmeme rağmen telefonuma doğrulama kodu gelmiyo ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Bazen sms gelmeme sorunu yaşıyorum. Telefonu uçak modunu aç kapat yap veya reset at. Bir ihtimal düzelebilir.
Weknys yazmış: Anakart siparişi veriyorum ve herşeyi doğru girmeme rağmen telefonuma doğrulama kodu gelmiyo ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Bazen sms gelmeme sorunu yaşıyorum. Telefonu uçak modunu aç kapat yap veya reset at. Bir ihtimal düzelebilir.