Anakart tavsiyesi

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
933
Ryzen 3. Nesil pc toplayacak arkadaşlara tavsiyem bütçe yetiyor ise veya işlemciyi bir tık düşürüp gerekirse hard disk ve SSD kapasitesinden kısıp x570 alsınlar sistemleri daha uzun süre güncel kalacaktır burda amacım kimseyi küçümsemek veya eleştirmek değil naçizane tavsiyede bulunmaktır kimsenin yanlış anlamasını istemem 😊 malesef b550 yok b450 görece eski bir yonga sonuçta Türkiye şartları malum😔😔

Ryzen 3. Nesil PC toplayacak arkadaşlara tavsiyem bütçe yetiyor ise veya işlemciyi bir tık düşürüp gerekirse hard disk ve SSD kapasitesinden kısıp x570 alsınlar sistemleri daha uzun süre güncel kalacaktır burda amacım kimseyi küçümsemek veya eleştirmek değil naçizane tavsiyede bulunmaktır kimsenin yanlış anlamasını istemem 😊 malesef b550 yok b450 görece eski bir yonga sonuçta Türkiye şartları malum😔😔
B450 3 Nesil destekliyor bi kez

B450 3 Nesil destekliyor bi kez
Tmm bende belirttim kimseyi küçümsemek eleştiri yapmak gibi bir niyetim yok ama pci express 4 vb yeniliklerden dolayı x570 tercih etmek 3.nesil ile daha mantıklı olmaz mı 🤔😊

aynen mantıklı R5 3600 le X570 Alacaktım bütçe sıkıntı oldu MSI B450M-A Pro max aldım R5 2600
İyi yapmışsınız hocam bu iş imkan meselesi en nihayetinde benim demek istediğim 3600x b450 ikilisi yerine 3600-3500 x570 tercih edilmesi daha uzun süre götürecektir sonuçta ciddi paralar bağlanıyor artık bilgisayarlara 😊😔

Geri