Anakart Ve İşlemci Önerisi

ipod

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba Arkadaşlar, ben işlemcimle anakartı değiştirmek durumunda kaldım şuanda elimde olan İşlemcim: AMD-FX 8300 Eight-Core Processor/Anakartım ise Gigabyte 970A-DS3P bunları değiştirip ortalama 1.000 1.500 civarında bi anakart ve işlemci almak istiyorum. 2. elde olabilir piyasadan bulup alabiliceğim ve yüksek performans alınabilicek sistem parçaları neler olur yardımcı oldugunuz için şimdiden sağolun :)

Bence ryzen ve m2 slot destekleyen yeni nesil am4 anakart ve ryzen işlemci al ben bi 2. El ilanlara bakıp geleyim, yalnız elindeki psu iyiyse ve 8 pin işlemci güç girişi varsa alabilirsin, anakart markası olarak asus veya gigabyte öneririm yine gigabyte alabilirsin, 1500 e en iyi performansı bu parçalar verir yeni nesil m2 slotlu, anakart ve ryzen işlemci, m2 ssd alabilirsen bide daha sonra çok hızlı bir sistem olur.
Post automatically merged:

Yada 1300 e hem ram hem anakart alabilirsin çünkü senin anakart ddr3 elindeki ram ler ddr3 ve 4 ram slotun var, benim şimdi atacağım üründe 4 slot 8gb ram i5 3570 ve biraz büyük bi anakart var

Elinizdeki ram ler ile 8gb nin üstünede yükseltebilirsiniz 2 boş slot var anakartta

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,263
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri