Cihat_6
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 62
- İsim
- Cihat murat
Merhabalar arkadaşlar anakartımda bazı problemler yaşamaya başladım. Sizce tamir görse düzen tutarmı, yada direkt olarak anakartımı değiştireyim. Yaşadığım problem şudur anakartımın birinci soketi yeni nesil güçlü ekran kartlarını algılamıyor. Görüntü vermiyor. Fakat eski nesil bir ekran kartı taktığımda görüntü veriyor eski nesilden kastım gt9500 gibi oldukça eski ve güçsüz bir karttan bahsediyorum. Bunu takınca görüntü veriyor ama yeni aldığım rx 6600 ü takınca görüntü vermiyor. işin bi garip tarafı ise anakartın ikinci soketine bağladığımda rx6600 ü görüyor. Bios güncellemesi yaptım fakat sorun devam etmekte ikinci problemim ise anakartım soketine bağladığım rgb ledi görmüyor ne yaptıysam düzeltemedim garantisi devam etmekte sizce garantiye gönderiyimmi yoksa hiç uğraşmayıp yeni bir anakartmı alayım sorunlu anakartın modeli ASUS ROG STRİX B365G Gaming Modeli İşlemcim i5 9400f zaten darboğaz problemi vardı eğer yeni bir anakart alırsam yanında darboğaz yapmıyacak fp bir işlemci önerir misiniz??