KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
24g2u iyidir gayetHocam peki monitör hakkında bi fikrinizi var mi şuan belirlediğim iyi mi
24g2u iyidir gayetHocam peki monitör hakkında bi fikrinizi var mi şuan belirlediğim iyi mi
Olur hocam almışken fiyatının hakkını versinEray bana VRM şeyini atmıştı bakam ona nasılmış
1080p için 24" al dediler yoksa 27 alıcaktim24g2u iyidir gayet
VRM kalitesi fiyatına göre gayet iyi bir anakart şüphen olmasınOlur hocam almışken fiyatının hakkını versin
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080p için 24" al dediler yoksa 27 alıcaktim
Özelden yazdım cevap bekliyorumHocam https://ty.gl/leojyw7 , https://www.akakce.com/siparis/?p=705651252&ref=akakce&v=1.25.8 hangisine bütçen yeterse onu alabilirsin birde @crazyreign abi yazdı mı bilmiyorum ama anakart ta onada bir danış anakartta en bilgili kişi kendisidir.
Bilgilendirme için teşekkürlerVRM kalitesi fiyatına göre gayet iyi bir anakart şüphen olmasın
Kasanın psu 650w sıkıntı çıkmaz demiOlur hocam almışken fiyatının hakkını versin
Şuan aktif değil onun bana attığı dökümanlardan bende bilgi birikimi edindim sorun olursa banada sorabilirsinÖzelden yazdım cevap bekliyorum
Bilgilendirme için teşekkürler
Hocam ozaman kısa bir şekilde şöyle sorayımŞuan aktif değil onun bana attığı dökümanlardan bende bilgi birikimi edindim sorun olursa banada sorabilirsin
GüzelŞuan aktif değil onun bana attığı dökümanlardan bende bilgi birikimi edindim sorun olursa banada sorabilirsin
650w yeterde artar
monitorde dahili hoparlör var ama çok çok kötü yokmuş gibi düşünmeni tavsiye ederim.Kaydettim hocam bunu çok teşekkürler crazyign hocama da bı sorayım bugün içerisinde alırım büyük ihtimalle
Hocam pekii ssd anakart hariç bişey kaldı mi almam gereken bide monitörde hoparlör varmı göremedim ayrı mi almaliyim
b550 a pro en çok önerdiği kartlardan birisi onun zaten .)Hocam ozaman kısa bir şekilde şöyle sorayım
Ssd Samsung 860v970 Evo bu 2 model önerildi
Anakart MSI b550-a pro
Bunlardan iyisi varmı (sanmıyorum) ama soralım yinede
Güzel
Anladım hocam sistemi kurunca denerim tatmin etmezse mecbur Alicaz biseyylermonitorde dahili hoparlör var ama çok çok kötü yokmuş gibi düşünmeni tavsiye ederim.
Hocam anakarat güzel geldi bana daha yeniyim bu işte o yüzden yine de @crazyreign etiketliyimOlur hocam almışken fiyatının hakkını versin
şuan sistemin nedir kafanda tahminen?
Özelden sordum hocam teşekkürler ilginizi içinHocam anakarat güzel geldi bana daha yeniyim bu işte o yüzden yine de @crazyreign etiketliyim
çiçek gibi sistem 3600 al bide ramlarin rgb mi?Ekran kartı : MSI rx 5600xt gaming x
Ram : Corsair Vengeance LPX 2x8gb 3600mhz
Kasa : COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80 PLUS 650W 3x120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA
İşlemci : (Daha alınmadi ama bu 2sinden birisi) r5 3600x veya 3600
İşlemci soğutucu : (Daha alınmadı t6 ultra Alicam)
Monitör : Daha alınmadı ama alicagim monitörü bu AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör
SSD: Samsung 970 Evo (Alicam)
Anakart : MSI 550-A pro (Alicam)
Özelden sordum hocam teşekkürler ilginizi için