Çözüldü✓ Anakart Ve Ssd Yardımı

Reaksiyon skoru
4
Merhaba Kendime Yeni Bir Anakart Aldım Ve Açmadan Ssd Aldım Anakartımı bilgisayarcıya taktırdığımda anakartıma uyuşmuyor dedi takılacak yer yok elimdeki 512 gb ssdyi bu anakarta nasıl takabilirim arkadaşlar dönüştürücü gibi bir şey duydum o olsa takılıyor mu ssd ve anakart bilgileri aşağıda

James Donkey 512 GB JD512 M.2 PCI-Express SSD​

MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart​

yardım ederseniz sevinirim

Merhaba Kendime Yeni Bir Anakart Aldım Ve Açmadan Ssd Aldım Anakartımı bilgisayarcıya taktırdığımda anakartıma uyuşmuyor dedi takılacak yer yok elimdeki 512 gb ssdyi bu anakarta nasıl takabilirim arkadaşlar dönüştürücü gibi bir şey duydum o olsa takılıyor mu ssd ve anakart bilgileri aşağıda

James Donkey 512 GB JD512 M.2 PCI-Express SSD​

MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart​

yardım ederseniz sevinirim
Anakartında M2 girişi yok. Anakartı iade ettirt bence. James Donkey'in depolama ürünleri de kötü. İmkan varsa iade ettirt. Parça seçimin çok kötü olmuş.

Anakartında M2 girişi yok. Anakartı iade ettirt bence. James Donkey'in depolama ürünleri de kötü. İmkan varsa iade ettirt. Parça seçimin çok kötü olmuş.
şimdi şöyle hdd yerine bu ssd yine kötü olsada hdd kadar kötü olamaz değil mi iade ettirmek için çok geç kaldım maalesef dönüştürücü diye bir şey varmış onu alırsam yapabilirmiyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bi video var bu bana uygun olabilir mi veya herhangi bir önerin ?

şimdi şöyle hdd yerine bu ssd yine kötü olsada hdd kadar kötü olamaz değil mi iade ettirmek için çok geç kaldım maalesef dönüştürücü diye bir şey varmış onu alırsam yapabilirmiyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bi video var bu bana uygun olabilir mi veya herhangi bir önerin ?
Anakartın PCIe Express 2.0 destekliyor o yuvası hocam. Değerlerin gene düşük kalacak.

şimdi dönüştürücü alsam takabilirmiyim kanka onu söyle ben anakartı değiştiririm ne değeri düşük kalır söyleyebilirmisin
Büyük ihtimalle SATA 2 de çalışır dönüştürücü ama M2 SSD'nin yazma ve okuma değeri çok düşük kalacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,645
Üyeler
187,366
Son üye
hellu77
Geri