Şu an Gigabyte H610M-K anakartı kullanıyorum. sistemimde 7000mb yazma okumalı ssd var ama anakart karşılamadığı için tam verimlilikte kullanamıyorum. İşlemcim intel i5 12400f ekran kartı gigabyte rtx 4060 8gb yeni anakart istiyorum ne almalıyım?
tam model yazabilir misiniz bir de islemci ve ekran kartima uyar dimiB660 anakart olabilir Asus
Anakart değiştireceksen DDR5 e geçmeni öneririm. Yanına da bir DDR5 16gb ram alırsın. İleride bütçen olduğunda da 16 daha eklersin.Şu an Gigabyte H610M-K anakartı kullanıyorum. sistemimde 7000mb yazma okumalı ssd var ama anakart karşılamadığı için tam verimlilikte kullanamıyorum. İşlemcim intel i5 12400f ekran kartı gigabyte rtx 4060 8gb yeni anakart istiyorum ne almalıyım?
ddr4de kalırım ya ddr5 şart değil banaDdr4 devam ediceksen Asus B660M var 4.5 5 arasi
Ddr5 geçerim dersen işlemcini de sat yallah AmD
Bu Geceki Gaming Gecesini bekle illaki bi DDR4 Lga1700 koyarlarddr4de kalırım ya ddr5 şart değil bana
ddr5 o kadar önemli mi ya pek bilgim yok ddr5 hakkında 4de kalsam nolurAnakart değiştireceksen DDR5 e geçmeni öneririm. Yanına da bir DDR5 16gb ram alırsın. İleride bütçen olduğunda da 16 daha eklersin.
hangi siteBu Geceki Gaming Gecesini bekle illaki bi DDR4 Lga1700 koyarlar
ddr5e geçtim diyelim işlemci ne önerirsinAnakart değiştireceksen DDR5 e geçmeni öneririm. Yanına da bir DDR5 16gb ram alırsın. İleride bütçen olduğunda da 16 daha eklersin.
dost ddr5 e geçmelisin. bütce ayırmışsın belli ki az gelirse biraz daha eklemeye çalış ddr5 yap ileri için rahat olursun.ddr5 o kadar önemli mi ya pek bilgim yok ddr5 hakkında 4de kalsam nolur
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi site
bütçe var o dert değil de ddr5indost ddr5 e geçmelisin. bütce ayırmışsın belli ki az gelirse biraz daha eklemeye çalış ddr5 yap ileri için rahat olursun.
peki benim işlemciden render ve gaming açısından daha mı iyiRyzen 5 7500F öneririm dünyanin en fiyat performans işlemcisi
Gaming gecesi websitesi İncehesap
Saat 19.00Dan itibaren cikacak ürünler sergileniyor
22 de hem fiyatlari aciklaniyor hemde satisa sunuluyor
Özellikle intel ölü soket şuan ekran kartini yukseltmek istesen geçebilecegin işlemcilerin perfoemansi çok dusukbütçe var o dert değil de ddr5in
avantajı ne olur bana ileride yayın açmayı da düşünüyorum
12400f eh işte hocam render iyi degildirde 4060 ile üzmez yani Hazir. Sistem almissiniz saniyourm kibütçe var o dert değil de ddr5in
avantajı ne olur bana ileride yayın açmayı da düşünüyorum
peki benim işlemciden render ve gaming açısından daha mı iyi
hazır aldım aynen aman aman bi yükseltme isteğim yok yani su an bana güncel olan bütün oyunları rahat bir şekilde oynatıyor zaten ama illa geçmek zorunda kalacaksın gibi bir düşüncen var mı?Özellikle intel ölü soket şuan ekran kartini yukseltmek istesen geçebilecegin işlemcilerin perfoemansi çok dusuk
Ancak Am5 DDR5 platformunda Ryzen 5 7500 f kullanirsin
ilerde 4070 Super Ya da Rtx 5060 a geçersin yetmezse 10. Nesil Ryzen e kadar destegi var bu anakartlarin
12400f eh işte hocam render iyi degildirde 4060 ile üzmez yani Hazir. Sistem almissiniz saniyourm ki