- Konu Sahibi Konu Sahibi
hyper daha mı iyidir sence dip ses felan olmasın o kadar para verecezRazer BlackShark V2
•HyperX Cloud Alpha
hyper daha mı iyidir sence dip ses felan olmasın o kadar para verecezRazer BlackShark V2
•HyperX Cloud Alpha
Razer Kraken TEmerhaba arkadaşlar oyuncu kulaklığı almak istiyorum kaliteli markalı bişey istiyorum uzun yıllar götürecek cs go da felan ses kasabileceğim mikrofon kalitesi de cızırtı yapmayak dip sesi olmayan tavsiye ederseniz sevinirm bütçe 2000 bine kadar olabilir anakartıma uygun olursa da
Gigabyte B660M DS3H anakartım bu arkadaşlar
Abi çok bilgim yok. Ben steelseriesçiyimhyper daha mı iyidir sence dip ses felan olmasın o kadar para verecez
Hocam arctis 7 ve pro dışında maalesef indirim yokken alınmayacak rezil ürünler SS'in kulaklıkları.Abi çok bilgim yok. Ben steelseriesçiyim
Ülke içindeki kur ve vergi olayından dolayı biraz öyleler. Ama gerek “gg” uygulamasıyla gerekte ses kalitesiyle güzel ürünler bence.Hocam arctis 7 ve pro dışında maalesef indirim yokken alınmayacak rezil ürünler SS'in kulaklıkları.
Maalesef aynı düşünceleri taşımıyorum. Özellikle Arctis 5 bütçesine göre VASAT bir ürün. Cloud II,Kraken TE,Blackshark V2,Void Elite gibi ürünlerle aynı bütçede ama kalite açısından yarısı. Kur farkı bu markalar için de geçerli.Ülke içindeki kur ve vergi olayından dolayı biraz öyleler. Ama gerek “gg” uygulamasıyla gerekte ses kalitesiyle güzel ürünler bence.
Ben nova 1,7Maalesef aynı düşünceleri taşımıyorum. Özellikle Arctis 5 bütçesine göre VASAT bir ürün. Cloud II,Kraken TE,Blackshark V2,Void Elite gibi ürünlerle aynı bütçede ama kalite açısından yarısı. Kur farkı bu markalar için de geçerli.
Razer için bir şey diyemem gayet kaliteli ürünleri var.Ben nova 1,7
Artcis 7 pro kullandım ve gayet memnun kaldım. Diğerleri iyidir kötüdür bilemem ama kullanan arkadaşlarım gayet memnun. Cloud 2 ve void elitette dip ses olabiliyor. Bu sorunları steelseries kulaklıklarım da görmedim
hyperin fiyatı ne kadar hocam bir sürü modeli varRazer Kraken TE
Corsair Void Elite
HyperX Cloud II
1600 küsürdü hocamhyperin fiyatı ne kadar hocam bir sürü modeli var
sağolasın knka bakayim1600 küsürdü hocam
alphaya bakabilirim knka fiyatta uygun gibi bütçeme göre başka tavsiyen var mıdır anakartımla uyumluLogitech G Pro X, Hyperx Cloud Alpha. Bunlari onerebilirim. Cloud 2 artik eski bir model. Hala tatminkar fakat Cloud Alpha varken alinmamali.