Neler Yeni

Yardım Anakart'a Göre Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
merhaba arkadaşlar oyuncu kulaklığı almak istiyorum kaliteli markalı bişey istiyorum uzun yıllar götürecek cs go da felan ses kasabileceğim mikrofon kalitesi de cızırtı yapmayak dip sesi olmayan tavsiye ederseniz sevinirm bütçe 2000 bine kadar olabilir anakartıma uygun olursa da

Gigabyte B660M DS3H anakartım bu arkadaşlar​

Razer Kraken TE
Corsair Void Elite
HyperX Cloud II

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam arctis 7 ve pro dışında maalesef indirim yokken alınmayacak rezil ürünler SS'in kulaklıkları.
Ülke içindeki kur ve vergi olayından dolayı biraz öyleler. Ama gerek “gg” uygulamasıyla gerekte ses kalitesiyle güzel ürünler bence.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Ülke içindeki kur ve vergi olayından dolayı biraz öyleler. Ama gerek “gg” uygulamasıyla gerekte ses kalitesiyle güzel ürünler bence.
Maalesef aynı düşünceleri taşımıyorum. Özellikle Arctis 5 bütçesine göre VASAT bir ürün. Cloud II,Kraken TE,Blackshark V2,Void Elite gibi ürünlerle aynı bütçede ama kalite açısından yarısı. Kur farkı bu markalar için de geçerli.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Maalesef aynı düşünceleri taşımıyorum. Özellikle Arctis 5 bütçesine göre VASAT bir ürün. Cloud II,Kraken TE,Blackshark V2,Void Elite gibi ürünlerle aynı bütçede ama kalite açısından yarısı. Kur farkı bu markalar için de geçerli.
Ben nova 1,7
Artcis 7 pro kullandım ve gayet memnun kaldım. Diğerleri iyidir kötüdür bilemem ama kullanan arkadaşlarım gayet memnun. Cloud 2 ve void elitette dip ses olabiliyor. Bu sorunları steelseries kulaklıklarım da görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben nova 1,7
Artcis 7 pro kullandım ve gayet memnun kaldım. Diğerleri iyidir kötüdür bilemem ama kullanan arkadaşlarım gayet memnun. Cloud 2 ve void elitette dip ses olabiliyor. Bu sorunları steelseries kulaklıklarım da görmedim
Razer için bir şey diyemem gayet kaliteli ürünleri var.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Logitech G Pro X, Hyperx Cloud Alpha. Bunlari onerebilirim. Cloud 2 artik eski bir model. Hala tatminkar fakat Cloud Alpha varken alinmamali.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Logitech G Pro X, Hyperx Cloud Alpha. Bunlari onerebilirim. Cloud 2 artik eski bir model. Hala tatminkar fakat Cloud Alpha varken alinmamali.
alphaya bakabilirim knka fiyatta uygun gibi bütçeme göre başka tavsiyen var mıdır anakartımla uyumlu

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Anakartınıza çift jaklı herhangi bir kulaklık uyacaktır. En alttakine mikrofon jakını en üsttekine de kulaklık jakını takarsanız çalışır. Tek jaklı kulaklıkları çift jaka çeviren aparatlar da kullanılabilir. Ama en mantıklısı ses kartlı kulaklık kullanmak (Usb çıkışlı yani). Anakartların ses kartları çoğunun kaliteli olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,214
Üyeler
166,899
Son üye
burakpirin09
Top Bottom