Neler Yeni

Anakartdaki Portların Windows da çalışmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Arkadaşlar merhaba şimdi kısaca özet geçiyorum. Bilgisayarı resledim ve arkaya bağlı olan klavye mouse kulaklık çalışmadı sonra bios a geçince biosta hepsinin çalıştığını gördüm. Sorunun windowstan alakalı olduğunu kesinleştirdim. PC ye format attım dün ve bugün driver tool ile evrensel seri veri yolu denetleyicilerini güncelledi resten sonra çalışmadı bu driverdan olabilir diye düşünüyorum bu driveri nasıl silebilirim aygıt yöneticinden kaldırınca aygıtların kontrolleri gidiyor res atmadan gelmiyor

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba şimdi kısaca özet geçiyorum. Bilgisayarı resledim ve arkaya bağlı olan klavye mouse kulaklık çalışmadı sonra bios a geçince biosta hepsinin çalıştığını gördüm. Sorunun windowstan alakalı olduğunu kesinleştirdim. PC ye format attım dün ve bugün driver tool ile evrensel seri veri yolu denetleyicilerini güncelledi resten sonra çalışmadı bu driverdan olabilir diye düşünüyorum bu driveri nasıl silebilirim aygıt yöneticinden kaldırınca aygıtların kontrolleri gidiyor res atmadan gelmiyor
Bende de böyle bir sorun olmuştu BİOS tan ''usb configuration'' diye seçenek vardı (her BİOS da farklılık gösterebilir) oradan usb mouse ve usb keyboard disabled idi enabled yaptım, bu sefer win gelene kadar çalıştılar sonra tık olmadı bilgisayarcıya götürdüm format atmadan düzeltti yalnız öndeki usb lere taktığını yada eski tip yuvarlak söketlere mous ve klavye takıp düzelttiğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,622
Üyeler
168,654
Son üye
berk1212