BonezCrusher
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
cloud 2 ve cloud alpha örneği gibi mesela
Ses kartı olanı. Çünkü anakartların ses kartları ( bir çoğunun ) rezalet oluyor.cloud 2 ve cloud alpha örneği gibi mesela
xes kartı olması hep daha iyidir. eğer bu kulaklıklar kadar bütçen varsa Kraken TE öneririm.cloud 2 ve cloud alpha örneği gibi mesela
bende çok gördüm bu kulaklığı ama mikrofonda sıkıntı olduğunu söyleyen arkadaşlarım oldu o yüzden güvenmiyorum direk cloud 2 alıp bu işin ucundan kaçmak istiyorumxes kartı olması hep daha iyidir. eğer bu kulaklıklar kadar bütçen varsa Kraken TE öneririm.
cloud 2 den çok daha iyi bir kulaklık cloud 2yi internet kafede deneyimledim bu kulaklığa kendim sahibim cidden çok iyi hiç bir sıkıntısı yok. türkiyede çok alınmadığı için kimse önermiyor sadece.bende çok gördüm bu kulaklığı ama mikrofonda sıkıntı olduğunu söyleyen arkadaşlarım oldu o yüzden güvenmiyorum direk cloud 2 alıp bu işin ucundan kaçmak istiyorum
bir daha ki tercihim eğer sıkıntı yaşarsam bu kulaklıkta onu tercih ederimcloud 2 den çok daha iyi bir kulaklık cloud 2yi internet kafede deneyimledim bu kulaklığa kendim sahibim cidden çok iyi hiç bir sıkıntısı yok. türkiyede çok alınmadığı için kimse önermiyor sadece.