lahmacun küreği
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Elimde "Asus pirne b450M-K Anakartı" var işlemci olarak "AMD ryzen 7 7800x 3D takmayı düşünüyorum sizce uyumlu olurlar mı
Hayır, anakartınız AM4 soket işlemcileri destekliyor 7800X3D AM5 soket bir işlemci.Elimde "Asus pirne b450M-K Anakartı" var işlemci olarak "AMD ryzen 7 7800x 3D takmayı düşünüyorum sizce uyumlu olurlar mı
olmaz işlemci am5 anakart am4Elimde "Asus pirne b450M-K Anakartı" var işlemci olarak "AMD ryzen 7 7800x 3D takmayı düşünüyorum sizce uyumlu olurlar mı
Peki ne almalıyımHayır, anakartınız AM4 soket işlemcileri destekliyor 7800X3D AM5 soket bir işlemci.
Ekran kartınız var mı veya alacak mısınız varsa ona göre bir öneri alalım bir de tam bir bütçe söylerseniz sevinirim.Peki ne almalıyım
Ekran kartı olarak "MSI 4080 SUPER GAMİNG TRİO" veya "MSI 4080 GAMİNG X SLİM" düşünüyorum bı bütçe sınırı yokEkran kartınız var mı veya alacak mısınız varsa ona göre bir öneri alalım bir de tam bir bütçe söylerseniz sevinirim.
Hocam anakartınız düşündüğünüz ekran kartı ve işlemci için hem uyumsuz hemde çok düşük kalıyor en azından 5-10K arası bir AM5 anakart alabilirsiniz.Ekran olarak "MSI 4080 SUPER GAMİNG TRİO" veya "MSI 4080 GAMİNG X SLİM" düşünüyorum bı bütçe sınırı yok
Alacağım anakart elimde olan ramler ve M2 SSD ile uyumlu olur muHocam anakartınız düşündüğünüz ekran kartı ve işlemci için hem uyumsuz hemde çok düşük kalıyor en azından 5-10K arası bir AM5 anakart alabilirsiniz.
Peki ne almalıyım
m2 ssd yi takabilirsiniz fakat ramler DDR 4 ramlerdir yeni alacağınız anakart DDR 5 olacağından takamazsınız am4 DDR 4 bir platformdur am5 ise DDR 5 bir platformdurAlacağım anakart elimde olan ramler ve M2 SSD ile uyumlu olur mu