Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Su 630 sorunlu bir ssd.nerede göremedim
Su 630 sorunlu bir ssd.nerede göremedim
abi sorun o değil artık eskiden daha fazla ısınıyor eskiden derken bu sabahtanDostum bi' kere XMP aç, RAM'lerin 3000 MHz olsun.
Yük altındaki sıcaklıkların ne onu söyle.
Ya dostum sıcak çalışıyor Eyvallah da yük altında gördüğün sıcaklıkları bana söyle.abi sorun o değil artık eskiden daha fazla ısınıyor eskiden derken bu sabahtan
Thermal macun bakın derim. fanınızıda güzelce temizleyin. fabrikadan yeni çıkmış gibi olsun. thermal macunuda dandik almayın. 50-100 şirayı gözden çıkartın bence. sağlam olsun thermal macun.nerede göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 dk da mı
Yük altındaki sıcaklıklar önemli. Boştaki sıcaklıklar ile değerlendirme yapılamaz.abi sorun o değil artık eskiden daha fazla ısınıyor eskiden derken bu sabahtan
ssd yle alakası yok ki ve kesin bir şey değil ssd nin bozulmasıSu 630 sorunlu bir ssd.
abi 2 dk da sıcaklık değişmezThermal macun bakın derim. fanınızıda güzelce temizleyin. fabrikadan yeni çıkmış gibi olsun. thermal macunuda dandik almayın. 50-100 şirayı gözden çıkartın bence. sağlam olsun thermal macun.
daha bugun cok iyi sıcaklık alıyordumThermal macun bakın derim. fanınızıda güzelce temizleyin. fabrikadan yeni çıkmış gibi olsun. thermal macunuda dandik almayın. 50-100 şirayı gözden çıkartın bence. sağlam olsun thermal macun.
ya bi oyuna girin. afterburneride açın bakın ne oluyor işlemci ne durumda diye.ssd yle alakası yok ki ve kesin bir şey değil ssd nin bozulması
abi 2 dk da sıcaklık değişmez
daha bugun cok iyi sıcaklık alıyordum
abi yükte anakart 50 işlemci 65 67 ekran kartı 68 70 falanYük altındaki sıcaklıklar önemli. Boştaki sıcaklıklar ile değerlendirme yapılamaz.
bi yükte anakart 50 işlemci 65 67 ekran kartı 68 70 falanya bi oyuna girin. afterburneride açın bakın ne oluyor işlemci ne durumda diye.
bi 30dk oynayın la.abi yükte anakart 50 işlemci 65 67 ekran kartı 68 70 falan
bi yükte anakart 50 işlemci 65 67 ekran kartı 68 70 falan
1 saat oynadım hatta size yazmadan öncebi 30dk oynayın la.
ama 30dk oynayıp bu sonucu aldıysanız hiçbirsıkıntı yok.
e. sisteminiz gayet iyi durumda. işlemci soğutucunuz nedir?1 saat oynadım hatta size yazmadan önce
abi stok sogutucu ama abi takıldıgım konu neden daha sıcak bu sabahkindene. sisteminiz gayet iyi durumda. işlemci soğutucunuz nedir?
o sıcaklık değişir. bazen daha sıcak bazen daha soğuk olabilir. işlemcinin girdiği yük ve girdiği yükte kaldığı süre belirleyen asıl unsurdur.abi stok sogutucu ama abi takıldıgım konu neden daha sıcak bu sabahkinden