Alakaları bile yok gtx980 ezer geçer.bilemedim kafam karıştı gtx 1050 ti ve gtx 980 aynı güçteler demi
Bir sorunu yoksa kaçırmadan al derim.hmm anladım ben bi 980 i düşünüceğim.
satıcıdan bir kaç test isteyeceğim ben testlerden pek anlamıyorum eğer test edip söylerse senin ile paylaşırsam durumunun iyi veya kötü olduğunu anlayabilir misin ?Bir sorunu yoksa kaçırmadan al derim.
Fırınlama olup olmadığını testlerden anlamak çok zor. Sen yine tamirinin olup olmadığını sor. Arka ön vesaire fotoğraflarını iste bir şekilde anlama yolunu buluruz.satıcıdan bir kaç test isteyeceğim ben testlerden pek anlamıyorum eğer test edip söylerse senin ile paylaşırsam durumunun iyi veya kötü olduğunu anlayabilir misin ?
satıcıya yazdım herhangi bir tamir vs. yok dedi test edebilir misin dedim test edemem bilgisayarım 7/24 render almakta dedi param güvendeye koydum alırsın test edersin sıkıntı çıkarsa iade edersin dedi gtx 980Fırınlama olup olmadığını testlerden anlamak çok zor. Sen yine tamirinin olup olmadığını sor. Arka ön vesaire fotoğraflarını iste bir şekilde anlama yolunu buluruz.
1050ti önermem artık günümüz oyunlarinda yetersiz ve güncel olmayan bir kart. İkinci el en az 1650/ rx 570 al piyasayı bilmiyorum aklımda bu ikili vardı yazdım.merhaba apu sistem kullanıyorum ve yeni bir ekran kartı almak istiyorum pc özelliklerim ;
Intel® Core™ i5-4460
GIGABYTE H81M-S2PV Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart
8gb 1600mhz Ddr3 Ram
everest model atx -300 300 wolt power supply
*NOT:elimde 500 wolt power supply var onu takacağım
bana önerebileceğiniz en iyi ekran kartı nedir ? 2. el de olur.
Dediği şey mantıklı arka on fotoğrafını al en kötü test edip dene ama bayramdan sonra alsatıcıya yazdım herhangi bir tamir vs. yok dedi test edebilir misin dedim test edemem bilgisayarım 7/24 render almakta dedi param güvendeye koydum alırsın test edersin sıkıntı çıkarsa iade edersin dedi gtx 980
Boşver riske girme.satıcıya çok soru sordum adam ne boş yaptın diyip engelldi ne yapayım kartı alabiliyorum hala