Anakartıma Hangi̇ Ekran Kartı Uyuyor?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4500
Merhaba MSI H110M VD PRO anakarta sahibim şuan msı 1050 ti kullanıyorum fakat 1080 ti almak istiyorum yada amd bir ekran kartı pek anlamam.
i7 7700 İşlemcim mevcut 16 GB ram FAkat Ekran Kartım Yetersiz Ana kart Modelime Göre Bana Sağlam Bir Ekran Kartı Önerisi yaparsanız Sevinirim..

Merhaba MSI H110M VD PRO anakarta sahibim şuan msı 1050 ti kullanıyorum fakat 1080 ti almak istiyorum yada amd bir ekran kartı pek anlamam.
i7 7700 İşlemcim mevcut 16 GB ram FAkat Ekran Kartım Yetersiz Ana kart Modelime Göre Bana Sağlam Bir Ekran Kartı Önerisi yaparsanız Sevinirim..
sıfır mı ikinci el mi ve bide bütçe.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır mı ikinci el mi ve bide bütçe.
Bütçe yukarıda hocam. 4.500 belirtmiş.

hocam amd nin 8 gb lık bir kartı yokmu önerebileceğiniz anakartıma uyan çünkü anlamıyorum bu işlerden

rx6600 alabilirsin. bu arada istediğin ekran kartını takabilirsini. sorun olmaz

hocam amd nin 8 gb lık bir kartı yokmu önerebileceğiniz anakartıma uyan çünkü anlamıyorum bu işlerden
Anakartınızla uyumsuz olan yok gibi... (%99.9)
RX6600 - RX6500 - RX580 vb. amd kartlar seçilebilir...

Benzer durumda bütçeye uygun RX580 düşünürdüm.

PCI-e bağlantısına sahip tüm ekran kartlarını kullanabiliyorsunuz.
ekran-kart%C4%B1-slotlar%C4%B1.jpg

Son düzenleme:
Pci-e uyumlu ekran kartlarını takabilirsin günümüzde son 10 yıldan fazladır bu ara birim kullanılıyor zaten. E.kartı olarak da maks çıkabileceğin kart 2070 Super, 1080 Ti.

Geri