EKRAN KARTİ ÇÖKÜYOR NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN CEVAP VERİN

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
7500
Merhaba h110m vd pro ana kartım var 1050 ti vardı bugün RX 580 aldım fakat oyun oynarken çöküyor kod 31 hatası veriyor iade olusturacagim kart icin. Nvidia marka bana FC 26 god of War vs oyunları oynatabilecek güçlü bir ekran kartı önerin bana lütfen (BUTCEM 7.500 TL)

Merhaba h110m vd pro ana kartım var 1050 ti vardı bugün RX 580 aldım fakat oyun oynarken çöküyor kod 31 hatası veriyor iade olusturacagim kart icin. Nvidia marka bana FC 26 god of War vs oyunları oynatabilecek güçlü bir ekran kartı önerin bana lütfen (BUTCEM 7.500 TL)
Dostum RX 580 çöker NVIDIA al o bütçelerde. RTX 2000-3000 serisinden bir kart al.

DDU ile nvidia driverlerini tamamen sil ve amd sayfasından rx580'i seçip en güncel WHQL sürümü driveri kurun sorun çözülecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDU ile nvidia driverlerini tamamen sil ve amd sayfasından rx580'i seçip en güncel WHQL sürümü driveri kurun sorun çözülecektir.
kod 31 hatası aygıt yöneticisi verir ekran kartının düzgün çalışamaması veya driverleri yüklenemediği için oluşuyor eğer dediğim yapınca düzelmiyorsa bozuk kart satın almışsındır.

peki bunu iade etsem 1080ti taksam sizce daha mantıklı olurmu 650 wat psu var
Ayrıca ana kartıma uyarmı hiç anlamiyorum

Son düzenleme:

rx580 kullandım. Ne marka ne model aldığın çok önemli. Msi Armor çöp mesela.

0 mı alıcan?2.el alırsan 3060ti falan al yada 3060 bulabilirsen 6700de iyi olur

Driver düzgün yüklenmemiş olabilir. Arkadaşların önerdiği gibi DDU ile silin. Ondan önce internetiniz iyiyse driver' ı indirin. Daha sonra internetinizi kesip DDU ile silin. Sonra indirdiğiniz sürücüyü yine internet kesikken kurun. Sonra restart atın. Sonra tekrar interneti bağlayın

Herseyi denedim yine aynı sonuç iade edecegim param güvende ile almıştım şuan bütçem 1080ti yetiyor 3000 serisi Önermissiniz ama ana jarta uyuyormu bu dedikleriniz benim kafamda şuan 1080ti var

0 mı alıcan?2.el alırsan 3060ti falan al yada 3060 bulabilirsen 6700de iyi olur
0 alamam kanka 2. El alacağım

rx 580 niye alırsın ki ? En çok miningte kullanılan kart o , Mining döneminde rx 580lerin çoğunun içinden geçilmiştir.

Herseyi denedim yine aynı sonuç iade edecegim param güvende ile almıştım şuan bütçem 1080ti yetiyor 3000 serisi Önermissiniz ama ana jarta uyuyormu bu dedikleriniz benim kafamda şuan 1080ti var

0 alamam kanka 2. El alacağım
gtx 1000 sersi ekran kartı alma rx580'i iade et rx6600xt bak.

Geri