Neler Yeni

Anakartıma R7 5700X3D Uyarmı

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali nyx
o ön kapağı açarak takabiliyorsundur yüksek ihtimal zaten o kapak ordan çıkmadan oraya fan takmanında bir mantığı olmaz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle hocam yuvar var ama ön kapalı sadece en aşağısı açık
abdullah abinin eski bir videosu vardı kasa kapağı delmekle ilgili kapağın yapısı uygun ise delerek oraya fan takıp kapak kapalı şekildede kullanabilirsin ama yüksek ihtimal oraya fan taksan ve kapağı geri taksan pek hava girmez gibi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Yunus Emre Uzun
o ön kapağı açarak takabiliyorsundur yüksek ihtimal zaten o kapak ordan çıkmadan oraya fan takmanında bir mantığı olmaz gibi

abdullah abinin eski bir videosu vardı kasa kapağı delmekle ilgili kapağın yapısı uygun ise delerek oraya fan takıp kapak kapalı şekildede kullanabilirsin ama yüksek ihtimal oraya fan taksan ve kapağı geri taksan pek hava girmez gibi
hocam tepeye taksak 2 tane yer varmış içeri hava alacak şekilde

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali nyx
hocam tepeye taksak 2 tane yer varmış içeri hava alacak şekilde
onlar egzoz olarak güzel işe yarıyor hocam 2 intake birden yaparsanız çok işe yarar mı bilemiyorum uğraşmak istemezseniz takabilirsiniz direkt oraya ama bence ön kapağı sökmenin yolunu bulup ön kapak açık şekilde ön tarafı kullanmanız daha iyi hava akışı sağlar

Formen0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Osman
bendede coolermaster master box lite 5 mevcut önceki konularımdan bakabilirsiniz, ben şuan a320m pro vh plus(vrm heatsinkli çok büyük değil ama) ile r5 5600 çalıştırıyorum, idare ediyor ama kasanın hava dolaşımı iyi değil hele ki öndeki kapağı çıkartmazsanız hava girmiyor adeta çünkü full temper ve üstü kapalı, çok kendinize güvenmiyor iseniz düz 5600 veya 5600x alın. 3060ti ı besleyebiliyor drop sorunu vs. yaşamazsınız

5600 veya 5600x stock soğutucuyla çalışıcaktır ama r7 5700x veya 5700x3d almanız durumunda kesinlikle peerless assassin veya phantom spirit gibi bir soğutucuya ve kasanın o ön kapağını sökmeye ihtiyacınız var
Peki sizce hangi işlemci alayım ikinci el alacağım zaaten hem işlemciyi hem de ekran kartını

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali nyx
Peki sizce hangi işlemci alayım ikinci el alacağım zaaten hem işlemciyi hem de ekran kartını
ben 5600 derdim düz, 5600x ile aralarında dehşet fark yok tamamen hangi fiyata bulduğunuza bağlı. ikinci el piyasası hakkında çok bilgim yok maalesef. Şuan baktığımda r5 5600 ve 5600x ikinci elde en az 3000 tlden başlıyor ekran kartını ikinci el alıp sıfır tray(kutusuz fansız) 3600tl veya mpk(kutusuz ama fanlı) 3900tl alabilirsiniz, satıcı olarak dfs tercih etmenizi tavsiye ederim diğer satıcılar hakkında bir kaç olumsuz yorum mevcut, şuan kullandığım r5 5600 dfs bilgisayardan alınma paketlemeyi çok sağlam yapıyorlar kat kat baloncuklu poşetin içine sarılmıştı ve mpk için kutu yolladılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,170
Üyeler
170,677
Son üye
anlıktutkun
Top Bottom