wtka 80+ Bronze Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 835 Reaksiyon skoru 163 1 Kasım 2024 #1 merhaba anakartımdan gelen ses çok düşük ama kulaklığın kablosunu monitöre taktığımda ses çok kaliteli ve iyi geliyor bu seferde mikrofon kablosunu kasaya ulaştıramıyorum anakart üstünden bunun bir çözümü var mı
merhaba anakartımdan gelen ses çok düşük ama kulaklığın kablosunu monitöre taktığımda ses çok kaliteli ve iyi geliyor bu seferde mikrofon kablosunu kasaya ulaştıramıyorum anakart üstünden bunun bir çözümü var mı
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 3,559 Reaksiyon skoru 1,087 1 Kasım 2024 #2 Ses ayarlarına gir ve oradan düzelt.
wtka 80+ Bronze Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 835 Reaksiyon skoru 163 1 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: Ses ayarlarına gir ve oradan düzelt. Devamı için tıklayın... baktım bulamadım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Kasım 2024 y wtka yazmış: baktım bulamadım Devamı için tıklayın... yani herhangi extra bişi yok monitör hangi ses ayarındaysa anakartta aynı idi
Alihanyilmaz yazmış: Ses ayarlarına gir ve oradan düzelt. Devamı için tıklayın... baktım bulamadım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Kasım 2024 y wtka yazmış: baktım bulamadım Devamı için tıklayın... yani herhangi extra bişi yok monitör hangi ses ayarındaysa anakartta aynı idi