B450m s2hAnakartınız nedir? Teknik servise yollarsanız belki onlar güncelleştirebilir.
İşlemci nedir? 3000 serisinde direk takılıp kullanılabiliyor diye biliyorum.B450m s2h
Ryzen 5 5600x alacağım.İşlemci nedir? 3000 serisinde direk takılıp kullanılabiliyor diye biliyorum.
biosu kendin güncelleştirebilirsin anakartın marka modelini googleye yaz sitesine gir destek bölümünde oluyor genelde driverlar oradan indirip flash belleğine atıcaksın ordan biosuna girip güncelleyeceksin youtuba bios güncelleme yaz çıkar olmadı burdan yardımcı olurum ama youtube dan izle anlarsın çok kolayMerhaba ben yeni bir anakart alacağım fakat biosu güncelleştirmezsem görüntü alamam ve elimde 2.nesil bir işlemci yok bunu nereden güncelleştirebilirim.
Hocam bu arada eğer sistem acil değil ise R5 5600 bekleyin derim. Neredeyse aynı performansta olacaktır. Sizin sorunuza gelecek olursak BIOS güncellemesini teknik servis ile bir konuşun derim.Ryzen 5 5600x alacağım.
5600X gibi bir işlemciye, öyle zıttırıbık bir anakart alma, vrm kalitesi leş ötesi, 2 slot ram 1 adet m2 yuvası var.Ryzen 5 5600x alacağım.
Arkadaşın elinde işlemci yok. Eğer direk 5600x'i takarsa görüntü alamaz.biosu kendin güncelleştirebilirsin anakartın marka modelini googleye yaz sitesine gir destek bölümünde oluyor genelde driverlar oradan indirip flash belleğine atıcaksın ordan biosuna girip güncelleyeceksin youtuba bios güncelleme yaz çıkar olmadı burdan yardımcı olurum ama youtube dan izle anlarsın çok kolay
Elinde eski bir işlemci olmadan, bios flashback özelliği olmayan bir anakartta dua ederek mi güncelliceksin biosu.biosu kendin güncelleştirebilirsin anakartın marka modelini googleye yaz sitesine gir destek bölümünde oluyor genelde driverlar oradan indirip flash belleğine atıcaksın ordan biosuna girip güncelleyeceksin youtuba bios güncelleme yaz çıkar olmadı burdan yardımcı olurum ama youtube dan izle anlarsın çok kolay
Dediğiniz şeyi yapabilmem için elimde 2.nesil bir işlemci olması gerekiyor maalesefbiosu kendin güncelleştirebilirsin anakartın marka modelini googleye yaz sitesine gir destek bölümünde oluyor genelde driverlar oradan indirip flash belleğine atıcaksın ordan biosuna girip güncelleyeceksin youtuba bios güncelleme yaz çıkar olmadı burdan yardımcı olurum ama youtube dan izle anlarsın çok kolay
Bence dediğiniz kadar kötü değil vrmleri kaldırır ancak oc yaparsam kötü sonuçlar elde edebilirim.5600X gibi bir işlemciye, öyle zıttırıbık bir anakart alma, vrm kalitesi leş ötesi, 2 slot ram 1 adet m2 yuvası var.
İnşaallah 5600x i kullanmak için b450m s2h ı idarelik kullancaksınızıdır.Merhaba ben yeni bir anakart alacağım fakat biosu güncelleştirmezsem görüntü alamam ve elimde 2.nesil bir işlemci yok bunu nereden güncelleştirebilirim.
Neden bu kadar kabasınız?Elinde eski bir işlemci olmadan, bios flashback özelliği olmayan bir anakartta dua ederek mi güncelliceksin biosu.