Neler Yeni

Yardım Anakartımın Ethernet Portu Çalışmıyor

StiShadY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Yavuz
Merhaba arkadaşlar, 4-5 gün önce durup dururken bir anda bilgisayarda internet bağlantısı kesilmeye başladı. Kabloda temassızlık vardır diye kabloyu tekrar yaptım. Ancak sorun devam etti. Sonra Superonline ı aradım ekip geldi fiber kabloyu falan değiştirdiler ancak sorun devam etti. Sonra kabloyu laptopa taktım ve sorun yoktu. Kasaya ethernet kablosunu taktığımda ethernet girişinde sarı ve yeşil ışıklar yanıyor ancak sürekli kopuyor hatta neredeyse hiç bağlanmıyor.

r4NG3r

80+ Silver
Hocam pc kasa, wi-fi adapter da mevcut değil ne yazık ki o yüzden deneyemiyorum wi-fi bağlantısını.
Telefondan bağlayıp deneyebilirsin şu yüzden soruyorum ben bir kere windows 10 kurdugumda pc hicbir sekilde internete baglanmiyordu en son tekrar format atarak çözmüştüm sorun yazılımsal olabilir yani

StiShadY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ege Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondan bağlayıp deneyebilirsin şu yüzden soruyorum ben bir kere windows 10 kurdugumda pc hicbir sekilde internete baglanmiyordu en son tekrar format atarak çözmüştüm sorun yazılımsal olabilir yani
Ben de ilk yazılımsal çözümleri denemek istiyorum. Telefon ile nasıl yapacağım hakkımda bir fikrim yok.

Senfonist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Şeyhnus aslan
Top Bottom