DxDiag içinde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sitedeki en son sürüm ile kendi bios sürümünü karsilastir. Ayni degilse son sürüme güncelle
f51 güncel diye biliyorumf51 yazıyor birde anakartımın sitesini bulamadım link atarmısın
Google'dan aratmak çok mu zor? "be dörtyüz elli em es iki haş" yazacaksın la, bu kadar.f51 yazıyor birde anakartımın sitesini bulamadım link atarmısın
teşekkür ederim bios güncelm mi değilmi pek anlamam daB450M S2H (Rev. 1.x) | Motherboards | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
saol dostum da ben nasıl güncellenir diye bir video izledim onda support yazıyor benim ki türkçe kafam durdu o yüzdenGoogle'dan aratmak çok mu zor? "be dörtyüz elli em es iki haş" yazacaksın la, bu kadar.
Eğer cidden F51 ise güncel şu an.B450M S2H (Rev. 1.x) | Motherboards | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr