İşlemci fanı ile USB bağlantısının ne alakası var?Merhabalar arkadaşlar,
sorum üstteki gibidir sorumun sebebi ise wright prism usb kablosunu taktıgımda kendi yazılımı cihazı görmemektedir. Anakart B450M S2H
wraight prisim yazılım desteği ile usb portları üzerinden rgb kontrolcü yazılımını kullanabiliyoruz benimle aynı anakartı kullanıp wraight prism ile rgb kontrolü yapanda var sanırım @White Ravens da kullanıyorduİşlemci fanı ile USB bağlantısının ne alakası var?
Wraith prism ön USB portuna bağlanıyordu galiba. Bende tam bilmiyorum.İşlemci fanı ile USB bağlantısının ne alakası var?
İnternetten baktımda öyle bağlantı göremedim.Wraith prism ön USB portuna bağlanıyordu galiba. Bende tam bilmiyorum.
şu şekilde bir video göstereyim ozamanİnternetten baktımda öyle bağlantı göremedim.
@crazyreign var mı USB bağlantısı?
İşlemci fanı ile USB bağlantısının ne alakası var?
Wraith Prism'in RGB kontrolünü yapmak için ön USB 2.0 ile bağlayabiliyorsun, kutudan çıkıyor o kablo.Soru çok değişik olmuş. Usb ile işlemci soğutucu faninin ne alakası var??
Var.İnternetten baktımda öyle bağlantı göremedim.
@crazyreign var mı USB bağlantısı?
soruma yakın cevabı veren sen oldun porttamı sorun var yoksa kablodamı bunu öğrenmem için başka bir yöntem varmıdırEğer kasanda USB 2.0 portları varsa oraya takıp çalışıyor mu çalışmıyor mu diye görebilirsin.
Wraith Prism'in RGB kontrolünü yapmak için ön USB 2.0 ile bağlayabiliyorsun, kutudan çıkıyor o kablo.
Var.
Video zaman ayarlı.
Ha ben ben cpu fan hem usb bağlayıp rgb kontrol etmek diye değişik bir şey kurguladım kafamdaEğer kasanda USB 2.0 portları varsa oraya takıp çalışıyor mu çalışmıyor mu diye görebilirsin.
Wraith Prism'in RGB kontrolünü yapmak için ön USB 2.0 ile bağlayabiliyorsun, kutudan çıkıyor o kablo.
Var.
Video zaman ayarlı.
Eğer anakarttan yana sıkıntı varsa anlamanın yolu eğer kasanda ön USB 2.0 portları varsa ön USB 2.0 kablosunu takıp çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakmak.soruma yakın cevabı veren sen oldun porttamı sorun var yoksa kablodamı bunu öğrenmem için başka bir yöntem varmıdır
Olur öyle şeylerHa ben ben cpu fan hem usb bağlayıp RGB kontrol etmek diye değişik bir şey kurguladım kafamda
şanslıyım ki benim kasada ön usb hub var teşekkür ederim şimdi deniyeceğimEğer anakarttan yana sıkıntı varsa anlamanın yolu eğer kasanda ön USB 2.0 portları varsa ön USB 2.0 kablosunu takıp çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakmak.
İnternetten baktım, ön USB 2.0 hub'ı yok Türkiye'de, kasanda yoksa anlamanın yolu biraz sıkıntı.
İstersen garantiye gönderebilrsin.
Olur öyle şeyler.