ekran kartı uyumu diye bir şey yok dostumBenim anakartım ahd1s-k gt 710 almayı düşünüyorum ekran kartı uyumluluğu
Biraz eski Bi anakart olduğu için soyledimekran kartı uyumu diye bir şey yok dostum
Tum ekran kartlari uyuyor hocam.Biraz eski Bi anakart olduğu için soyledim
Tşk ederimTum ekran kartlari uyuyor hocam.
Dünyanın en kötü kartı açık araBenim anakartım ahd1s-k gt 710 almayı düşünüyorum ekran kartı olur mu
Dünyanın en kötü kartı açık ara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakin alma o paraya
PALİT GTX 460 SORUNSUZ - Palit Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1084687482
PALİT GTX 460 SORUNSUZ - Palit Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ne önerirsinDünyanın en kötü kartı açık ara
Sakin alma o paraya
PALİT GTX 460 SORUNSUZ - Palit Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1084687482
PALİT GTX 460 SORUNSUZ - Palit Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Benim sistem ggdr5 kaldırımı bilmem hem zaten işlemci çok kötü 1.6 ghzDünyanın en kötü kartı açık ara
Sakin alma o paraya
Her sistem kaldırır hocam yavaştan toparlarızNe önerirsin
Benim sistem ggdr5 kaldırımı bilmem hem zaten işlemci çok kötü 1.6 ghz