Neler Yeni

Anakartın Aura Sync teknolojisi ile uyumlu olacak ARGB fan + kontrolcü Önerisi

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
Anakartım Asus Prime H610M-A D4. Bu anakart'a bağlanabilecek kontrolcü + ARGB fan önerilerine ihtiyacım var. Bir kaç araştırma yaptım fakat bazı ürünler anakarta bağlanmıyor sadece kendi kumandası üzerinden kontrol edilebiliyor. Ben bunu anakartın kendi yazılımı üzerinden bütün RGB'leri yönetmek istiyorum. Bunlarla uyumlu kontrolcü + fan önerilerine ihtiyacım var. Bütçe olarak bunlarla uyumlu bulabildiğiniz en uygun fiyatlı ürün olursa güzel olur.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Anakartım Asus Prime H610M-A D4. Bu anakart'a bağlanabilecek kontrolcü + ARGB fan önerilerine ihtiyacım var. Bir kaç araştırma yaptım fakat bazı ürünler anakarta bağlanmıyor sadece kendi kumandası üzerinden kontrol edilebiliyor. Ben bunu anakartın kendi yazılımı üzerinden bütün RGB'leri yönetmek istiyorum. Bunlarla uyumlu kontrolcü + fan önerilerine ihtiyacım var. Bütçe olarak bunlarla uyumlu bulabildiğiniz en uygun fiyatlı ürün olursa güzel olur.
Anakartına uyumlu kontrolcüden anakarta takılan bir kablo ile anakarttan kontrol edebilirsin. Kablo içinde geliyor. En uygunu bu sanırım.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartına uyumlu kontrolcüden anakarta takılan bir kablo ile anakarttan kontrol edebilirsin. Kablo içinde geliyor. En uygunu bu sanırım.

Bunların yanında kontrolcü de geliyor sanırım. O kontrolcüden anakartıma bağlantı yapamaz mıyım? Ya da anakartıma uygun kontrolcü nasıl bulabilirim?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdım ya dostum. Kontrolcüden anakarta takılan kablo gelecek içinde diye.
Anakartına uyumlu kontrolcü diye belirttiğin için, kast etmek istediğim bu fanlarla gelen kontrolcü uyumlu mu değil mi diye sormaya çalıştım. Bu kontrolcü özelinde anakartıma sorunsuz bir bağlantı sağlayabilir miyim diye soruyorum aslında.
Anakartına uyumlu kontrolcüden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,770
Üyeler
166,995
Son üye
Alitkszz
Top Bottom