pc kablolarını sök geri tak yenıden aç bakalım aynı olacakmıMerhaba anakartım gigabayt b850 eagle birgün pc açılınca aniden sıvı soğutmanın ışığı yanmadı ve anakartın cpu ışığı yanmaya başladı ama bilgisayar sorunsuz çalışıyor biosum günceldir bu arada yardımcı olurmusunuz
Aynı kanka yaptımpc kablolarını sök geri tak yenıden aç bakalım aynı olacakmı
Aynısı geçen gün bana da oldu bilgisayarı kapattım psu şalteri indirdim gittim 10 dk sonra geldim tekrar açtım düzeldi.Merhaba anakartım gigabayt b850 eagle birgün pc açılınca aniden sıvı soğutmanın ışığı yanmadı ve anakartın cpu ışığı yanmaya başladı ama bilgisayar sorunsuz çalışıyor biosum günceldir bu arada yardımcı olurmusunuz
ZATEN IŞIK YAKIPTA SİSTEMİN AÇILMASI TUHAF Kendiliğinden geçer benceAynı kanka yaptım
Bakalım bide öyle yapayım haber ederimAynısı geçen gün bana da oldu bilgisayarı kapattım psu şalteri indirdim gittim 10 dk sonra geldim tekrar açtım düzeldi.
Yok be hacı bilgisayarcıya verdğö 1 haftaya yakındır pc yatıyor orda adamda bulamamış cozumuZATEN IŞIK YAKIPTA SİSTEMİN AÇILMASI TUHAF Kendiliğinden geçer bence
İlginç yaksın hocam siz kullanıyosanız sıkıntı yokYok be hacı bilgisayarcıya verdğö 1 haftaya yakındır pc yatıyor orda adamda bulamamış cozumu