5600x işlemci içinBir sürü şey var iyi mi kötü mü olduğunu anlamak için, hepsini tek tek anlatırsam ömür yetmez.
Sen model ver en iyisi, hangi işlemciyle kullanılacak onu da söyle.
MPG B550 GAMING PLUS seçerdim. VRM'i gayet iyi, testlerde iyi sonuç vermiş. Hem ATX, hem de 2 tane ARGB girişi var.5600x işlemci için
Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.742,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comüçü arasında kaldımMSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamam teşekkür ederimMPG B550 GAMING PLUS seçerdim. VRM'i gayet iyi, testlerde iyi sonuç vermiş. Hem ATX, hem de 2 tane ARGB girişi var.
TUF GAMING B550M-PLUS'a göre bi' tek ses çözümü daha kötü, onun haricinde daha iyi.
B550 GAMING X'i hiç saymıyorum, direkt eliyorum.