Bir kontrolcü alacağım da ''Aigo - DarkFlash - Aerocool - Dark ARGB Kit'' buna bakabilir misin. Anakart ile ilgili bir sorun yaşar mıyım?RGB portu var o anakartta Argb portu yok kumanda veya bir kontrolcü yoksa biryere takamazsın benim bildiğim kadarıyla @crazyreign
Fan markası?Bir kontrolcü alacağım da ''Aigo - DarkFlash - Aerocool - Dark ARGB Kit'' buna bakabilir misin. Anakart ile ilgili bir sorun yaşar mıyım?
Alacağım kontrolcüyle uyumlu bir fan.Fan markası?
Bu kontrolcüyle ve kumandasıyla kontrol edemez miyim?PRIME B450M-A'da ARGB girişi yok, sadece RGB girişi var.
Kontrolcü ile çalışan fanlar psudan güç alıyor anakart ile alakası olmuyor fakat o zaman anakart kontrol etmiyor. yani sıcaklığa göre fanların rpm'i azalıp çoğalmıyor. Siz fanları nerde kullanıcaksınız?Alacağım kontrolcüyle uyumlu bir fan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kontrolcüyle ve kumandasıyla kontrol edemez miyim?
4 fan var 3 öne ve 1 de egzoz fanı.Kontrolcü ile çalışan fanlar psudan güç alıyor anakart ile alakası olmuyor fakat o zaman anakart kontrol etmiyor. yani sıcaklığa göre fanların rpm'i azalıp çoğalmıyor. Siz fanları nerde kullanıcaksınız?
Kontrolcünün linkini at bakalım nasıl bir şeymiş .Bu kontrolcüyle ve kumandasıyla kontrol edemez miyim?
O şemada anakarta bağlatmasının sebebi, fanların kendi yazılımıyla program üzerinden renklere vb. müdahale etmen için. Eğer benim gibi anakartında rgb-argb girişin yoksa kontrolcüyle işini halledersin.Çok teşekkürler.
Kontrolcünün linkini at bakalım nasıl bir şeymiş .
6 pinli lazımdı bunu bulabildim.Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.tr
Aigo - DarkFlash - Aerocool - ARGB Kit (Kontrolcü + Uzaktan Kumanda): Amazon.com.trwww.amazon.com.tr