Sadece 8 Pin Bağlaman Yeterli Olacaktır .Durum şöyle benim anakaetımda 8p ve 4p 2 tane CPU güç girişi var ama benim kalblom sadece 8p ne yapmalıyım bilmiyorum acil yardım lazımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederimSadece 8 Pin Bağlaman Yeterli Olacaktır .
Rica Ederim Hocam .Teşekkür ederim
Sadece 8 pin takılabilir ama çoğu PSU da 2 tane CPU kablosu oluyor bir bak derim.Durum şöyle benim anakaetımda 8p ve 4p 2 tane CPU güç girişi var ama benim kalblom sadece 8p ne yapmalıyım bilmiyorum acil yardım lazımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
750watt bir PSU 4 pinli CPU kablosu çıkmadı kontrol ettim olsaydı zaten takardımSadece 8 pin takılabilir ama çoğu PSU da 2 tane CPU kablosu oluyor bir bak derim.
Gerek yok zaten. 8 pin soket işlemci için ortalama 350w güç veriyor. Hangi işlemciyi kullanacaksın?750watt bir PSU 4 pinli CPU kablosu çıkmadı kontrol ettim olsaydı zaten takardım
Ryzen 5 7500f için yeterlidir ozaman sıkıntı olmazGerek yok zaten. 8 pin soket işlemci için ortalama 350w güç veriyor. Hangi işlemciyi kullanacaksın?
Hiçbir sıkıntı olmaz. Güle güle kullan.Ryzen 5 7500f için yeterlidir ozaman sıkıntı olmaz
Hocam ram den anlıyormusnHiçbir sıkıntı olmaz. Güle güle kullan.
overclock yapsan bile sıkıntı yaşamazsınRyzen 5 7500f için yeterlidir ozaman sıkıntı olmaz
Yazdım konuna.Hocam ram den anlıyormusn