Çözüldü✓ Anakartta dram ışığı yanma sebebi nedir?

b3fix

80+
Reaksiyon skoru
151
Merhaba arkadaşlar.
Rx 570 4gb kullanıyordum
Rtx 2060 super ventus modeline geçtim fakat
Güç kaynağım cougar cgr-st-500 watt +80 modeli başta darboğaz yaptığını düşünüyordum.
Emin olmadan power supply i değiştirmek istemedim.
Dram ışığı hakkında ki konular 2013 2014 de açılmış epey eski.
Anakartım B550 Plus tuf gaming
Daha öncesinde ram oc yaptığımda başıma gelmişti dram ışığı şimdi acaba darboğaz mı yapıyor yoksa rami mi takıp çıkarmam lazım. Bios pilini mi çıkarsam anlamadım.
2 kere açtığımda açılıyor pc güç tuşu ile sonra bazen oyunda drop yiyorum pc donuyor kapatıyorum. Bazende kendi kapanıyor?

Ekler

• DSC_0768.JPG
    DSC_0768.JPG
    2.9 MB · Hit: 43
Konuyu açan kişi "soru" olarak seçerse çıkar.
Tamam hocam teşekkürler
Birde bir önerim var
Sizce de şu Oylara göre sırala tarihe göre sırala kısmı konunun hemen altında değilde konun en altında olması daha iyi olmaz mı
Böyle pek göze hoş gelmiyor (mobil)
Pc de nasıl bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar.
Rx 570 4gb kullanıyordum
Rtx 2060 super ventus modeline geçtim fakat
Güç kaynağım cougar cgr-st-500 watt +80 modeli başta darboğaz yaptığını düşünüyordum.
Emin olmadan power supply i değiştirmek istemedim.
Dram ışığı hakkında ki konular 2013 2014 de açılmış epey eski.
Anakartım B550 Plus tuf gaming
Daha öncesinde ram oc yaptığımda başıma gelmişti dram ışığı şimdi acaba darboğaz mı yapıyor yoksa rami mi takıp çıkarmam lazım. Bios pilini mi çıkarsam anlamadım.
2 kere açtığımda açılıyor PC güç tuşu ile sonra bazen oyunda drop yiyorum PC donuyor kapatıyorum. Bazende kendi kapanıyor?
Memtest yapmanı öneririm slotlar veya ram zarar görmüş olabilir

Rami takıp çıkardım düzeldi :) Demekki 500 watt +80 plus Msi rtx 2060 super / R5 3600 e darboğaz yapmıyormuş. Bilmeyenler ve benim içinde güzel bi deneyim, bilgilendirme oldu :)
bu işlemcinizin veya diğer donanımlarınızın stock halde mi örneğin r5 3600 stock mu cpb kapalı mı vesaire değişkenlik gösterebilir örnek r5 3600 4.2 ghzye sabitleyip normal çektiği güçten daha fazlasını çekebilir gibi

bu işlemcinizin veya diğer donanımlarınızın stock halde mi örneğin r5 3600 stock mu cpb kapalı mı vesaire değişkenlik gösterebilir örnek r5 3600 4.2 ghzye sabitleyip normal çektiği güçten daha fazlasını çekebilir gibi
İşlemciyi sıfır aldım taktım oc yok :) Dünden bu yana sıkıntı yaşamadım pc ne kapandı nede dondu taş gibi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,831
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri