Neler Yeni

Anakartta yanan sari isik-Ekrana goruntu gelmemesi

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Anakartimda sari bir isik yaniyor. Bilgisayari yeni topladim cok da iyi anlamam bu islerden fakat su an su sekilde bir sari isik yaniyor ve ekrana goruntu gelmiyor nasil cozerim, nedeni nedir? Bir de neredeyse her seyin rgbsi calisirken ramlerimin calismiyor bunun nedeni ne olabilir?
A8325256-FE58-4C4C-8C98-7E562ADFF17C.jpeg

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isik dram isigi, 2 farkli ram ile denedim hicbir turlu duzelmiyor ramleri CE etiketi sogutucuya bakacak sekilde takiyorum acaba yanlis mi diyecegim fakat baktim herkes oyle takmis. Cidden cildirmak uzereyim arkadaslar sorunum nereden kaynakli olabilir, her sey calisiyor fakat farkli slota farkli ramler taktim olmuyor bir turlu..

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Tek Ram i farklı slotlara takarak dener misin? Önce birini sonra diğerini. Teker teker dene.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek Ram i farklı slotlara takarak dener misin? Önce birini sonra diğerini. Teker teker dene.
Hocam soyle anlatiyim;
Benim elimde su ramler var;
Xpg spectrix d41 8gb (2 tane)
Crusial balistix 8gb (2 tane)
Hep 2 slotlu 2 slotlu olarak denedim 1-3, 2-4 olarak farkli farkli da taktim hala dram isigi yaniyor. Simdi tek slotta tek 8 gb ram takip mi deniyeyim diyorsun?
Olmazsa yine, sence problem ne olabilir?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam soyle anlatiyim;
Benim elimde su ramler var;
Xpg spectrix d41 8gb (2 tane)
Crusial balistix 8gb (2 tane)
Hep 2 slotlu 2 slotlu olarak denedim 1-3, 2-4 olarak farkli farkli da taktim hala dram isigi yaniyor. Simdi tek slotta tek 8 gb ram takip mi deniyeyim diyorsun?
Olmazsa yine, sence problem ne olabilir?
Öncelikle teker teker ramleri sırayla slotlara takarak deneyin. Bakın bakalım ekrana görüntü gelecek mi?

BeKo'O

80+ Silver
İşlemciye en yakın olana tak bi tane Crucial dene açmayı, olursa pcyi kapatır 3.slota bir Crucial daha takıp yine denersin

Top Bottom