Neler Yeni

Anakarttan Ateş Çıktı!

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Senden kaynaklı sorun değil. Adam iade ver , beni dolandırdın vb derse engelleyebilirsin

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Deneme yapabileceğini söylemişsin. O da istememiş. Bundan sonrası seni ilgilendirmez. Elinde videolar da varmış sanırım.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Corsair VS 650W 80+ modelini az önce sattım, arkadaş eve gidince eski nesil bir anakarta takmış ve ateş çıktı diye mesaj attı biraz panik oldum, PSU da bir problem yok çalıştığına dair videosu var elimde 1 hafta önce sistemden söktüm, satarken de söyledim isterseniz test ettirelim diye istemedi gerek yok dedi kendi taktı ve ateş çıktı diyor yanlış taktığı için olmuş olabilir mi sizce nedeni nedir
Siz yapmanız gereken şeyi yapmışsınız. Test etmeyi önermişsiniz ama o istememiş sizde sorun yok hocam bırakın uğraşsın dursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair VS 650W 80+ modelini az önce sattım, arkadaş eve gidince eski nesil bir anakarta takmış ve ateş çıktı diye mesaj attı biraz panik oldum, PSU da bir problem yok çalıştığına dair videosu var elimde 1 hafta önce sistemden söktüm, satarken de söyledim isterseniz test ettirelim diye istemedi gerek yok dedi kendi taktı ve ateş çıktı diyor yanlış taktığı için olmuş olabilir mi sizce nedeni nedir
Sakın iade alma.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Kanıt ya da video atmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,686
Üyeler
165,055
Son üye
lobo34
Top Bottom