RefX
80+ Gold
Dahası
Senden kaynaklı sorun değil. Adam iade ver , beni dolandırdın vb derse engelleyebilirsin
Siz yapmanız gereken şeyi yapmışsınız. Test etmeyi önermişsiniz ama o istememiş sizde sorun yok hocam bırakın uğraşsın dursun.Corsair VS 650W 80+ modelini az önce sattım, arkadaş eve gidince eski nesil bir anakarta takmış ve ateş çıktı diye mesaj attı biraz panik oldum, PSU da bir problem yok çalıştığına dair videosu var elimde 1 hafta önce sistemden söktüm, satarken de söyledim isterseniz test ettirelim diye istemedi gerek yok dedi kendi taktı ve ateş çıktı diyor yanlış taktığı için olmuş olabilir mi sizce nedeni nedir
Sakın iade alma.Corsair VS 650W 80+ modelini az önce sattım, arkadaş eve gidince eski nesil bir anakarta takmış ve ateş çıktı diye mesaj attı biraz panik oldum, PSU da bir problem yok çalıştığına dair videosu var elimde 1 hafta önce sistemden söktüm, satarken de söyledim isterseniz test ettirelim diye istemedi gerek yok dedi kendi taktı ve ateş çıktı diyor yanlış taktığı için olmuş olabilir mi sizce nedeni nedir
Kanıt ya da video atmalıCorsair VS 650W 80+ modelini az önce sattım, arkadaş eve gidince eski nesil bir anakarta takmış ve ateş çıktı diye mesaj attı biraz panik oldum, PSU da bir problem yok çalıştığına dair videosu var elimde 1 hafta önce sistemden söktüm, satarken de söyledim isterseniz test ettirelim diye istemedi gerek yok dedi kendi taktı ve ateş çıktı diyor yanlış taktığı için olmuş olabilir mi sizce nedeni nedir