Hayır alamassin işlemcinin içinde ekran kartı varsa anca öyle yani apu sistemlerde alabilirsinİşlemci i3 10105f
Gpu gtx 1650
Asus Prime H510M-E
Anakarttan görüntü alabilirmiyim?
biraz eksik bir soru olmuş detaylı anlatırsanız yaredımcı olmaya çalışırımİşlemci i3 10105f
Gpu gtx 1650
Asus Prime H510M-E
Anakarttan görüntü alabilirmiyim?
Monitörümde hdmi dp portu yok, hdmi to vga dönüştürücü alsam görüntü alabilirmiyim idarelik?Hayır alamassin işlemcinin içinde ekran kartı varsa anca öyle yani apu sistemlerde alabilirsin
evet alabilirsinMonitörümde hdmi dp portu yok, hdmi to vga dönüştürücü alsam görüntü alabilirmiyim idarelik?
Eyvallah hocamevet alabilirsin
AlamassinMonitörümde hdmi dp portu yok, hdmi to vga dönüştürücü alsam görüntü alabilirmiyim idarelik?
NedenAlamassin
Anakartın onboard değil yani dahili grafik kartı yok dahili grafik kartı dersen ekran kartı görevi görüyor fakat güçlü degilNeden
Tamam onu anladım. Bunun nedenini soruyorum.Anakartın onboard değil yani dahili grafik kartı yok dahili grafik kartı dersen ekran kartı görevi görüyor fakat güçlü degil
Monitörümde hdmi dp portu yok, hdmi to vga dönüştürücü alsam görüntü alabilirmiyim idarelik?
Alamassin
"Anakartinda dahili grafik yok" diye belirttim hocam ve daha çok bu üst düzey anakartlarda oluyor onboard sistemi mesela Z seridi anakartlardaTamam onu anladım. Bunun nedenini soruyorum.
Anlamanız hocam, bir başkası yazdığım şeye görüntü alamazsınız demiş."Anakartinda dahili grafik yok" diye belirttim hocam ve daha çok bu üst düzey anakartlarda oluyor onboard sistemi mesela Z seridi anakartlarda
Tüm cevapları okuyun."Anakartinda dahili grafik yok" diye belirttim hocam ve daha çok bu üst düzey anakartlarda oluyor onboard sistemi mesela Z seridi anakartlarda