Neler Yeni

Anca beraber, kanca beraber... ! Şimdilik YOLSUZLUK, ama sonrası TERÖR...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Tekin Ayber
Şimdi hem terörden hem yolsuzluktan tutuklanmış birileri var, belediye başkanlıkları da düştü bu kimselerin... Eğer bir haksızlıktan tutuklandığını düşünüyorsanız, anca beraber, kanca beraber mi demek gerek yoksa oturun oturduğunuz yerde mi demek gerek...

Şimdi şöyle diyenler de var, ben gidecem, protesto edeceğim fakat benim siyasiler gibi saraylarım, şatolarım veya dayılarım yok, güvencem yok, ben ancak sosyal medya kanallarında bağırıp çağırabilirim...

Böyle mi düşünelim yoksa ne yapmak en kararlı ve düzgün tutum olur? Atıp tutmak mı gerek yoksa gözü karartıp, tutuklanma pahasına bir şeyler mi yapmak gerek çünkü protestolarda aşırı akımlar ve marjinal gruplar da var ve bir çoğu da partili kimseler veya ortak çıkarları olan kimseler gibi geliyor bana...

(Şunu da belirteyim ben kesinlikle hiç bir protestoya katılmadım, katılmayı da düşünmüyorum fakat dşünenlerin olduğunu ve bu forumda dile getirdiklerini biliyoruz... Ben siyasilerin hiç birine ama hiçbirine zerre güvenmiyorum, hepsi sadece ama sadece kendi çıkarlarına çalışan kimseler bana göre, ben de aynı onların yaptığı gibi çıkarlarıma bakarım, FİİLER TEPİŞİR, KARINCALAR EZİLİR.)

1742715038815.png

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
demir yıldır
Etraftan saraçhaneye giden elemanlar saat 17.00 gibi yola çıkıyor, ardından 02.00 partiye gelip, 06.00da çıkıyorlar. Gerisini siz düşünün…
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etraftan saraçhaneye giden elemanlar saat 17.00 gibi yola çıkıyor, ardından 02.00 partiye gelip, 06.00da çıkıyorlar. Gerisini siz düşünün…
Ben asarım keserim yok şöylr protesto yaparım böyle bağırırım diyenlerin hepsi boş. 90 kilo badici polis abi kafana bi koydumu eve dönemezsin. Devletle başa çıkamaz kimse. Adam akıllı fikrini belirt git, yok polise taş atayım balta atayım küfür edeyim hareket çekeyim hepsi boş.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Ege
Ona güvenmiyorum buna güvenmiyorum seçimde ne yapacaksanız boş oy atıp hükümetin kazanmasını sağlayacaksınız

@Carlo ne amaçla beğendin kardeşim hükümetinmi kazanmasını sağlayacan

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2018 seçimlerinin sunucu, ülke demokrasisinin tabutuna son çiviyi çakmıştı, bugün taçlandırdık. Demokrasi, eğitimsiz kesim sandığa gidene kadar hayatta kalıyor. Şu durumun sana göre bana göresi yok. Polyanna misali tarafsız bakma fantezisine anca gülünür. 2019'da AKP'nin "gönül belediyeciliği" sloganıyla başlayan darbe girişimi bugün sonuçlandı. Türkiye'de soluduğun havayı bile politika belirlerken apolitik takılıp AKP'nin ekmeğine yağ sürmek tam bir gamsızlık. Veremediğiniz kararın kimlere yaradığını düşünün diyeceğim de bu saatten sonra düşünüp yormayın kendinizi.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hep RTE'ye çomağı doğrultmak olmaz bir de Eko'ya bakmak lazım, şimdi bu video gerçekten ama gerçekten benim kanımı dondurdu:

Hep belirttiğim gibi, siyasilerin hiçbiri ama hiçbiri güvenilir değil, hepsi birbirinden aşağılık kimseler ! Devlet boşuna harekat veya operasyon yapmaz, bunu bir devlet memuru olarak söylüyorum, devlet güçlü Allah'a şükür ve asla ama asla boşu boşuna operasyon çekmez, daha bilmediğimiz neler vardır neler...

CupOk

80+ Bronze
Devlet devlet devlet devlet devlet iha siha devlet devlet devlet devlet. Devletim s*çmış ama iyi s*çmış devletim benim canım benim. Devlet devlet devlet devlet

Ekler

• 20250218_210401.jpg
    20250218_210401.jpg
    116.5 KB · Hit: 19
Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben asarım keserim yok şöylr protesto yaparım böyle bağırırım diyenlerin hepsi boş. 90 kilo badici polis abi kafana bi koydumu eve dönemezsin. Devletle başa çıkamaz kimse. Adam akıllı fikrini belirt git, yok polise taş atayım balta atayım küfür edeyim hareket çekeyim hepsi boş.
Bu yorumu başyapıt diye öne çıkarmak gerek :) Aynen öle ...

Kimse de devletten büyük kendini sanmasın, eğer devleti kendi devleti olarak görmüyorsa zaten o kişi vatan haini bile olabilir... Gitsin kendisine göre ülke arasın..! Bu devlet öyle yolda bulunan bir ülke değil, kimsenin ihtiraslarına kurban edilemez veya kimsenin borazanlarının hakaret edebielceği bir devlet değil.

Zaten Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bir sürü kimlikli yabancı devlet sevicileri var, kimse bunu inkar edemez.

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
demir yıldır
Bu yorumu başyapıt diye öne çıkarmak gerek :) Aynen öle ...

Kimse de devletten büyük kendini sanmasın, eğer devleti kendi devleti olarak görmüyorsa zaten o kişi vatan haini bile olabilir... Gitsin kendisine göre ülke arasın..! Bu devlet öyle yolda bulunan bir ülke değil, kimsenin ihtiraslarına kurban edilemez veya kimsenin borazanlarının hakaret edebielceği bir devlet değil.
Devrimci tayfa nerde sokaklar boş şu an hocam😂😂😂😂

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Tekin Ayber
Siz AKP'yi devlet mi sanıyorsunuz? Üstüne bir de Türkçü!
Aslında senin düşmanlığın Devlet'e ama başka yere olayı sarıyorsun, senin vatanını ve devletini sevdiğinden şüphem var çünkü olayı çarpıtmaya çalışıyorsun...

Peki sen CHP yi DEVLET mi sanıyorsun veya Eko'yu... Üstüne bir de Atatürkçü... :p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,073,779
Üyeler
170,609
Son üye
Bunehocam